Aftellen tot de Ronde: Vlaanderens Mooiste op groot scherm

By |woensdag 28 maart 2012|

Ronde van Vlaanderen live in Ekko, UtrechtHet aftellen voor de Ronde van Vlaanderen is nu echt begonnen, want aankomende zondag (1 april, geen grap) is de Hoogmis. Zonder de Muur, maar met een Ronde van Vlaanderen-feest in Utrecht. En wij zijn er klaar voor!

Vanaf 13.00 uur ben je te gast bij Ekko, op de Bemuurde Weerd Westzijde 3 in Utrecht. We hebben de koers op groot scherm, met commentaar van Sporza.

Vlaams bier
Om de feestvreugde nog wat verder te verhogen is Bas van Eijk naar Vlaanderen gereden en heeft bij allerhande kleine brouwerijen aan het parcours exclusief speciaalbier gekocht. De jongens van www.bestetotnutoe.nl leiden je, zo lang de voorraad strekt (en dat is slechts één stationwagon vol), rond in de wereld van grote en kleine bieren gebrouwen aan het parcours van de Ronde van Vlaanderen.

Wielerboekenmarkt
Speciaal voor de Ronde van Vlaanderen live hebben we ook blueOn bike uitgenodigd. Zij hebben vandaag alle wielerboeken die de hetiskoers-bezoeker gelezen moet hebben, bij zich. Zij stellen ook de prijs beschikbaar voor de winnaar van de poule.

Verhalen en muziek
Tot de finale wordt in de zaal een mooi programma gepresenteerd. Drie van onze auteurs vertellen een verhaal over de Ronde en Wannes Capelle van de Vlaamse band het Zesde Metaal zal enkele nummers van zijn recent verschenen en aan Frank Vandenbroucke opgedragen album ‘Ploegsteert’ spelen.

Houd de site deze dagen in de gaten om langzaam in de stemming te komen voor de mooiste koers van het jaar. Om niet voor een gesloten deur te staan is het aan te raden om alvast een kaartje te kopen. €3,50 slechts. En de opbrengst gaat naar Warchild.

André Schaminée

André Schaminée is Brabander van geboorte, maar woonachtig in Amsterdam. In het dagelijks leven is hij consultant, oprichter van twee platenlabels en fanatiek wielrenner. Reed in 2010 Parijs-Roubaix, in 2011 't rondje IJsselmeer en hoopt in 2012 voor het eerst een col te beklimmen.

Related Post

Geef een reactie