De Dakhaas presenteert: Het is Koers (op papier dus!)

By |donderdag 30 april 2015|

Ter gelegenheid van het Grand Départ in Utrecht hebben wielerblog Het is Koers en lokaal Utrechts magazine De Dakhaas de handen ineen geslagen voor de eenmalige uitgave van:

DE DAKHAAS PRESENTEERT: HET IS KOERS!

In de Domstad heerst de Tourkoorts, en daar doen wij een flinke schep bovenop. Met prachtig geïllustreerde verhalen over de meest romantische en hardste sport ter wereld, en speciale aandacht voor hoe de Domstad zich voorbereidt op een invasie van mannen in lycra.

U leest onder meer over de tijdrit van Herman van der Zandt, en over de broer van drugsbaas Pablo Escobar – een wielrenner die door Frank Heinen werd opgediept uit de vergetelheid. U leest over de beste Tourcampings, over Cadel Evans die wespen eet (en wat wielrenners normaliter eten) en wat een koersdokter op een gemiddelde dag van het asfalt schraapt. Wat herinnert Maarten Ducrot zich van zijn studententijd in Utrecht? Hoe beleven de broers en zus van respectievelijk Lars Boom, Laurens ten Dam, Pieter Weening en Albert Timmer de Tour? En welke streken hebben Karsten Kroon en Michiel Elijzen uitgehaald tijdens hun wielercarrière?

Kortom: sappige, grappige en ontroerende verhalen, geïllustreerd door de creatiefste illustratoren, met foto’s van het landelijke neusje van de zalm.

Het magazine is vanaf begin juni te koop, maar wie zeker wil zijn van zijn exemplaar en bovendien geen verzendkosten wil betalen, bestelt vast via www.dedakhaas.nl/hetiskoers.

Voor meer informatie: info@dedakhaas.nl

DDH-6-cover-persbericht

Lidewey van Noord

Lidewey van Noord (1985) is freelance (sport)journalist, schrijver en redacteur. In haar vrije tijd geeft ze Nederlandse les aan expats en maakt ze wielergerelateerde pelgrimstochten door Italië. Bovenaan haar lijst met verhalen die ze nog wil schrijven: ‘Mijn Route 66-roadtrip met Taylor Phinney’ en ‘Cowboy Lance en de whiskyproeverij’.


Schreef:

Related Post

One Comment

  1. Mooi initiatief, ik ben benieuwd!

Geef een reactie