De Rode Lantaarn Special: Aike Visbeek, Sports Director bij Team Sunweb

By |zondag 25 februari 2018|

Aike Visbeek is waarschijnlijk de belangrijkste man van het profpeloton zónder een eigen Wikipedia-pagina. Maar vooral ook: de Sports Director / ploegleider van Team Sunweb, waarmee ‘ie vorig seizoen grote successen vierde. Etappes en truien met Barguil en Matthews in de Tour, maar vooral: Tom Dumoulin met de eerste Nederlandse grote-rondewinst sinds Franz Ferdinand iemand doodschoot in de ghetto’s van Praag. Of zoiets.

Wij krijgen er in elk geval nog immer roze blosjes van op de wangen – en we waren zeer vereerd dat we op audiëntie mochten komen in de fietsenwinkel van vader Dirk in Krommenie. Met Visbeek blikken we een uur lang (!) vooruit op het nieuwe wielerseizoen, leren we alles over de scouting en coaching van Team Sunweb én horen we verrassend nieuws over een deelnemer aan de Tour dit jaar. Maar dat had je misschien al op Teletekst gezien.

Luister de aflevering hier.

De Rode Lantaarn wordt mogelijk gemaakt door Dag en Nacht Media en Hetiskoers.nl – en geproduceerd door Jonne Seriese. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier, @willemdudok & @dagennachtmedia.

De Rode Lantaarn op iTunes
De RSS-feed van De Rode Lantaarn

Related Post

Geef een reactie