Zoals elk jaar zet hetiskoers.nl voor u op een rijtje welke artikelen dit jaar het beste zijn gelezen op deze website. Voor uw en ons plezier. Lekker clickbaiten dus hieronder!

De fiets en zijn baasje – update 2018!

Al jaren de onbetwiste nummer 1: wat zegt het fietsmerk waarop je rijdt over jou? Alex van der Hulst kan daar vanalles over vertellen. Dit jaar een geüpdatete versie!

Dé Wielercode

Zwarte sokken, of witte? Wel of geen zadeltasje? Moet het riempje van je helm over of onder je bril? Vragen, vragen, vragen. De wielercode beantwoordt ze.

Een man is wat hij draagt: wat zegt je fietskleding over jou?

Kennelijk zijn we er nogal mee bezig: wat zegt het als je stiekem toch zwarte sokken draagt? Of een peperduur Rapha-tricot? Frank van Dam ontleedt de man en zijn kleding.

Getest: Wahoo Elemnt Bolt fietscomputer

Een populaire fietscomputer: de Wahoo Bolt. Is het de moeite van het kopen waard?

Getest: Hammerhead Karoo fietscomputer

Een fietscomputer die beloofde de fietsindustrie op zijn kop te zetten. Is dat gelukt? Is dit de revolutie waar we als fietsers op zaten te wachten?

Het nieuwe wielerjaar in 50 stellingen

Aan het begin van het wielerjaar beschouwt de vermaarde Matthias Vangenechten het wielerseizoen voor. Wat is er uitgekomen van zijn woorden en om welke uitspraken mogen we lachen, of hem zelfs uitlachen?

Dit zijn de karretjes van 2018

Fietsporno! Zo zagen de fietsen eruit waarop de profs in 2018 reden!

Ken je die boerderij uit Zwartboek? Dat ben ik – Snikkelheet Europa door in een Hetiskoers-shirt

Frank Heinen, de man die deze site groot maakte met zijn Vergeten Wielrenners-serie, fietste met de vriendin (maar zonder Cristiano Ronaldo) door Europa. Een hilarisch verslag.

Voordeligste Zwift-setup: 335 euro

Binnenfietsen op Zwift is en blijft populair. Wat is de goedkoopste setup als je wilt beginnen met Zwift?

Verplichte kost: fietsen rondom Tecklenburg

Niet zo ver over de grens, in Tecklenburg, kun je schitterend fietsen. Een verslag.

Getest: PowerPod vermogensmeter

Wil je een stapje verder dan toeren op zondagochtend? Dan is een vermogensmeter een logische volgende stap. Wij testten de PowerPod.

Waar ligt de mooiste, langste of slechtste kasseistrook van Nederland?

Lekker hobbeldebobbelen over kasseien, daar weet Martijn Sargentini alles van. Waar in Nederland moet je zijn als je eens lekker je fiets over slecht gelegde stenen wilt laten razen?

De Giro start in Israël. Ik word als renner hierover bevraagd: wat antwoord ik?

Stel, een grote ronde komt op het lumineuze idee om de start in Israël te organiseren (ja, haha, wij moeten ook giechelen). Wat zeg je dan als renner wanneer journalisten vragen wat jij ervan vindt?

Die strook komt er!

De VAM-berg moest een paradijs voor wielrenners worden. Martijn Sargentini beschrijft de historie – en de praktijk.

Fijne kerstdagen allemaal!

Leon Geuyen

Léon Geuyen doet iets met internet bij een uitgever. Verzint ideeën. Voert ze nog uit ook. Ook bekend als drummer van The Gasoline Brothers, de band die in 2009 dankzij überfan Koos Moerenhout een hype werd in het wielerpeloton. Sinds 2010 heeft hij weer een racefiets.
Leon Geuyen