Het is Koers! is een vereniging zonder winstoogmerk. Alle activiteiten die we organiseren en producten die we aanbieden via de winkel hebben geen of een kleine marge. Omdat we zelf niet van advertenties houden, zie je die ook maar weinig of niet op deze website. Dat betekent dat de kas van Het is Koers! vrijwel altijd leeg is. En dat is precies zoals we het graag zien!

Dat neemt niet weg dat we af en toe voor onvoorziene onkosten komen te staan en – belangrijker nog – is er geen geld om projecten te financieren. Dat is jammer, want we hebben genoeg plannen om Het is Koers! nog leuker te maken. Voor ons en voor jou. Vandaar dat we de stoute schoenen hebben aangetrokken en vanaf heden donaties toestaan. Of noem het met een trendy woord “Crowdfunding“.

Momenteel hebben we 3 projecten waar we budget voor zoeken:

Het is Koers!: Help HIK de winter door. U steunt ons met een kleine bijdrage.

Rode Lantaarn: De heren van de Rode Lantaarn podcast willen in de winter lange interviews gaan opnemen met één renner. Dat kost niet veel maar wel wat. U kunt ze steunen!

NK Jetse Bol: Jetse doet in 2018 weer mee met het NK Wielrennen. Waar Team LottoNL-Jumbo en Team Roompot een eigen feesttent hebben moet Jetse het doen met zijn lieve vriendin die een paraplu boven zijn hoofd houdt. Dat willen we graag veranderen! We gaan een Manzano Postobon feesttent proberen te regelen. Roze! Met vooraf, tijdens en nadien een feestje! Uiteraard zijn onze volgers welkom tijdens het NK om de wedstrijd te aanschouwen en mee te supporteren voor Jetse!

Incentive! Gulle gevers (vanaf €25) sturen we zolang de vooraad strekt het luxe wielerklakske toe en onder alle donaties verloten we af en toe de geinige mini-uitvoering van ons wielerpakje. In beide gevallen zolang de voorraad strekt maar tegen die tijd hebben we wel weer iets nieuws!

Naam*

E-mailadres*

Adres

Postcode

Plaats

Land

Project

Bericht

Bedrag *Bedrijven die ons willen ondersteunen zijn uiteraard ook van harte welkom. U kunt eventueel contact opnemen met bas@hetiskoers.nl als u een tegenprestatie verlangt.