Trio Bubblegum was een kauwgomfabriek die in 1965 en 1966 een Rotterdamse amateurploeg sponsorde. Eigenaar van het bedrijf was Wim Verveer en de ploegleider Thijs Verveer, zijn broer. Ook bij de renners zat een Verveer: Berry, de zoon van Thijs.
De afgebeelde renners op de kauwgomplaatjes zijn op de bovenste v.l.n.r. Piet Barendregt, Berry Verveer en Marinus van der Klooster. Op de onderste rij Frank Ouwerkerk, André van Middelkoop en Eef Dolman.

Terug naar renner Berry Verveer, over wie weinig te vinden is. Begin 1966 komt hij tijdens de Ronde van Twente ten val ‘over een rand’, schrijft een krant. Over uitslagen in zijn tijd als amateur (prof wordt Berry nooit) zwijgen de kranten.

Jos van Nierop

Jos van Nierop (1967) is gek op de koers sinds Hennie Kuiper won op Alpe d’Huez, 1977. Rijdt zelf af en toe op een Gazelle Champion Mondial uit 1978 (met de remkabels in een boogje boven het stuur). Kijkt op tv naar wielrennen, en leest en schrijft erover. En verzamelt (kopen, ruilen, krijgen) wielerplaatjes, wielerfotokaarten, wielerstickers en nog veel meer voor zijn verzameling.
Jos van Nierop