Gefeliciteerd! Jetse Bol is jarig!

By |zondag 8 september 2013|

Jetse Bol, held van beroep en mascotte van deze website is vandaag jarig. Die jongen heeft veel zoniet alles mee, behalve een contract voor het volgende seizoen. Vandaar hier een paar waterdichte argumenten waarom Jetse Bol, nog buiten zijn prestaties gerekend, uitgerekend vandaag een nieuw contract zou moeten krijgen.

1) Omdat Jetse Bol.

2) Hetiskoers! heeft kosten noch moeite gespaard de “cult”-lijst op te stellen. Puur en alleen omdat Jetse Bol op een dergelijke lijst thuis hoort. Zonde als we deze lijst voor krap drie maanden gemaakt hebben.

3) Jetse is dus vandaag jarig. Vierentwintig jaar alweer. Hem feliciteren kan via twitter of facebook. Het zou ons niet verbazen wanneer hij vervolgens persoonlijk reageert, met je afspreekt voor komende week en een stuk taart komt brengen. Zo is Jetse.

4) Mijn dochter is groot fan van Jetse Bol. Zonder contract is dat idool toch iets van zijn glans kwijt. Dat wil je als Belkin niet op je geweten hebben, me dunkt. Zeker niet als je weet dat mijn dochter soms hysterisch hard kan huilen. Je ziet toch liever onderstaand filmpje dan dat van een krijsend kind?


http://youtu.be/ZZfNavE9YUM
5) Jetse Bol (L) heeft een vriend die Barrie Bel (R) heet.


6) “Jetse bien puede limpiar y pasar la aspiradora“, aldus Nancy Arreola

7) José de Cauwer zal binnen 7 jaar drie maal “Bolleke Bolleke!” roepen op de 14de zondag van het jaar.

8) In de prachtige docu Tour van Bauke wordt gezegd dat Chet Pipkin geen wielerverleden heeft. Mooi. Als Amerikaan zal hij te spreken zijn van het showbizzgehalte van Jetse. Let wel dat Jetse Bol het grote voorbeeld is van Peter Sagan. Niet andersom.


9) Zie regel 1.

Eventuele aanvullingen zijn welkom in de comments of via twitter met de hashtag #jetsebol.

Bas Van Eijk

Bas Van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour. En de rest van de wielerkalender. Werkt soms vanaf de Wahoo Kickr in Zwift.
Bas Van Eijk

3 Comments

  1. Thijs Bleeker 09/09/2013 at 20:45 - Reply

    Het is Barry Bel

  2. Luk 10/09/2013 at 11:49 - Reply

    “Jetse Bolletje”… *smelt* :)

Geef een reactie