naamloos-86

Het Eerste Haarlems Wielercafé

donderdag 15 december 2016

zaal open 19:30 aanvang 20:00 sluiting 23:00

Staal, Gedempte Oude Gracht 46, Haarlem

Koers&Koffie Haarlem neemt i.s.m. Het is Koers! en Boekhandel H. de Vries tijdens het Eerste Haarlems Wielercafé wielerseizoen 2016 door. Een jaar vol verhalen,, mooie koersen en fraaie wielerboeken. Met gasten als Thijs Zonneveld (Thomas Dekker, mijn verhaal), Frank Heinen (De Kleine Heinen), Mariska Tjoelker (Mien) en fotografe Ilona Kamps (Alfonsina) gegarandeerd een avond vol verhalen uit de koers.
Met als speciale gast wielrenner Kai Reus, die na een geslaagde comeback in het voorjaar heeft besloten definitief met wielrennen te stoppen. Waarom dat is, vertelt hij op het Eerste Haarlems Wielercafé.

Een avond met muziek van singer-songwriter Frank Doesburg, wielerbier, wielerquiz, loterij en boekverkoop.

UITVERKOCHT

facebook.com/eerstehaarlemswielercafe/

Peter de Brock

Van zijn intrinsieke snelheid moet Peter de Brock (1965) het niet meer hebben. Maar als trouwe meesterknecht haalt hij nog keurig de deadlines van Het Parool en New Scientist NL. En als routinier op zijn celeste Bianchi de meet van grote wielertochten. Heel soms zoekt hij nog de kop op, bij voorkeur als gelegenheidswegkapitein van HIK-ritten rond Haarlem. Werd ooit tweede in een officiële studententijdrit op wielercircuit Sloten in Amsterdam, van de drie deelnemers dat wel.