Quo vadis Giro?

By |vrijdag 9 mei 2014|

giro-italia-2014 ierland

Nu op Sporza. De eerste rit van de Giro 2014!

De Giro d’Italia start in Belfast. Ik wist niet dat Belfast in Italië lag.

De Giro d’Italia start in Belfast. De Giro d’Italia! Mijn God, de onuitroeibare flauwekul, de hemeltergende onzin, de flutargumenten, de leugens, de politieke correctheid, het economisme, de mondialistische retoriek, het culturele bedrog, de vreemdgang, de barbarij, de ondergang van het avondland, de duisternis, de doem, het einde der tijden.

Dat wordt drie dagen lang de televisie uitlaten, wegkruipen onder de dekens, mijn hoofdkussen over mijn oren getrokken, en keihard “lalalalala – ik hoor je lekker niet” zingen.

Mijn Giro d’Italia begint pas aanstaande dinsdag. In Giovinazzo.

(Noem me bekrompen, maar stokpaardjes zijn er om af en toe bereden te worden. De kracht der herhaling. http://hetiskoers.nl/2012/la-vuelta-a-emmen/)

Frank van Dam

Frank van Dam

Frank van Dam (1960) fietst af en toe, en blogt daar dan weer over. Leidt dus een zinloos bestaan. Kan niet klimmen, kan niet dalen. Hopeloos geval. Is liever lui dan moe. Wetenschapper. Publiceert dus veel, maar wordt nauwelijks gelezen. Heeft daar vrede mee. Heeft een voorliefde voor Italiaanse renners die koersen in België winnen. Vindt Luik-Bastenaken-Luik het mooist.


Favoriete boeken:


Frank van Dam

Related Post

Geef een reactie