Raad het plaatje

By |vrijdag 8 juni 2012|

Ja, het is een Bask. Maar welke ook al weer? Niet vanavond (zoals eerder bij deze rubriek) maar al vanmiddag om 15 uur het antwoord op deze site.

Jos van Nierop

Jos van Nierop

Jos van Nierop (1967) is gek op de koers sinds Hennie Kuiper won op Alpe d’Huez, 1977. Rijdt zelf af en toe op een Gazelle Champion Mondial uit 1978 (met de remkabels in een boogje boven het stuur). Kijkt op tv naar wielrennen, en leest en schrijft erover. En verzamelt (kopen, ruilen, krijgen) wielerplaatjes, wielerfotokaarten, wielerstickers en nog veel meer voor zijn verzameling.
Jos van Nierop

Latest posts by Jos van Nierop (see all)

Related Post

4 Comments

 1. peter de brock 08/06/2012 at 11:36 - Reply

  Iban Mayo!
  makkelijk, mijn zoon is naar hem vernoemd … daar heb ik later wel spijt van gekregen uiteraard!

  • Jos van Nierop 08/06/2012 at 19:31 - Reply

   Na je overtuigende antwoord ging ik heel erg twijfelen of ik een fout had gemaakt en het verkeerde plaatje had geplaats. Ik ben weer even goed naar de fotokaarten/foto’s van Mayo en Landaluze gaan kijken. Ze lijken erg op elkaar, maar het is toch echt Landaluze.

 2. Bas van Eijk 08/06/2012 at 11:40 - Reply

  Bij iedere Bask in het oranje moet ik denken aan Amets Txurruka. Uiteraard denk ik dat, gezien zijn motivatie, Peter gelijk heeft maar toch. Zou het? Amets?

 3. Bas Koomen 08/06/2012 at 12:19 - Reply

  Ik denk Iñigo Landaluze.. het is niet Mayo. die heeft een andere kop.

Geef een reactie