6 april 2014: Het is Koers en de Muur presenteren de Ronde van Vlaanderen Live!

By |donderdag 30 januari 2014|

De Ronde van Vlaanderen, ofwel de Hoogmis van het wielrennen. Na een lange winterslaap zullen we er allemaal weer bij zijn in Ekko te Utrecht. Wordt het Boonen, Cancellara, Sagan of eindelijk weer een Nederlander?

Zoals je van ons gewend bent, vertonen we de koers op groot scherm met commentaar van de Belg. De barmeisjes serveren gehuld in koersshirt exclusieve aan het parcours gebrouwen Vlaamse speciaalbieren. En natuurlijk is er friet met stoverij. Maar het beste van alles: een vol huis met wielerliefhebbers uit alle delen van het land die hartstochtelijk hun favoriet aanmoedigen. Mis het niet!

Je racefiets (zonder slot) kan je op het podium van de grote zaal stallen.

De Ronde van Vlaanderen Live
Zondag 6 april 2014
Ekko: Bemuurde Weerd WZ 3
Aanvang vanaf 13.00
Entree: € 5,-

Kaarten zijn te koop op Ekko.nl.

Afgelopen jaren waren er niet veel kaarten meer verkrijgbaar aan de kassa! Opbrengst is zoals ieder jaar voor Warchild. RSVP via Facebook, ook voor extra info, poll’s en dergelijke!

Artwork: Wijtze Valkema / Bamse Ontwerpt

André Schaminée

André Schaminée is Brabander van geboorte, maar woonachtig in Amsterdam. In het dagelijks leven is hij consultant, oprichter van twee platenlabels en fanatiek wielrenner. Reed in 2010 Parijs-Roubaix, in 2011 't rondje IJsselmeer en hoopt in 2012 voor het eerst een col te beklimmen.

Related Post

2 Comments

  1. Bart Looman 30/01/2014 at 22:55 - Reply

    Komt allen! (Zeg is dat vorig jaar nog gelukt met die col Schaminée?)

  2. André Jansen 20/03/2014 at 23:32 - Reply

    Ik ga alles rustig volgen vanuit de World Wide WAF centrale in Veendam!

Geef een reactie