Volgens velen dé klassieker van het jaar – en in elk geval degene met de meeste kasseien, valpartijen en lekke banden. Parijs-Roubaix startte in – gek genoeg – Compiègne, en stond in het teken van Quick Step tegen het soepie. Onze eigen Wolf Pack had zich op deze fraaie lentedag verschanst achter de gordijnen, want niks zo vervelend als zon op je televisiescherm in volle finale. De middag eindigde nochtans met een regenboog – door een langverwachte – maar toch niet zo verwachte? – zege van wereldkampioen Peter Sagan. Tim en Willem bespreken ALLES VAN ALLES: de aanval van Mike Teunissen, onze teleurstelling in Sep Vanmarcke en die ongetwijfeld dolgelukkige moeder van Tanguy (42e) en Jimmy Turgis (43e).

We hebben het ook over Michael Goolaerts, maar namen de podcast op vóórdat het tragische nieuws over zijn overlijden naar buiten kwam. Woorden schieten tekort – onze gedachten zijn bij zijn nabestaanden.

Luister de aflevering hier.

De Rode Lantaarn wordt mogelijk gemaakt door en Hetiskoers.nl en Shimano Benelux, gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier – en geproduceerd door Jonne Seriese van Dag en Nacht Media.

De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier, @willemdudok & @dagennachtmedia. Deelnemen aan de Rode Lantaarn Voorspelbokaal? Like ons op Facebook.

De Rode Lantaarn op iTunes (om je te abonneren en een recensie achter te laten)
De RSS-feed van De Rode Lantaarn
De Rode Lantaarn op Facebook