✔️ WK wielrennen (mannen elite) kijken op groot scherm
✔️ Zondag 30 september, vanaf 14 uur
✔️ Brewpub de Kromme Haring, Europalaan 2C in Utrecht
✔️ Ritje voor de liefhebber (zie onder)
✔️ Straffe koffie
✔️ Lekker bier
✔️ Wielerquizje
✔️ Ambiance en gezelligheid
✔️ Gratis toegang

Eerst fietsen? Kan ook!

Van te voren, om 12 uur, rijdt een groep wielerliefhebbers eerst een rondje van 60 km in de omgeving van Utrecht. Vertrek- en eindpunt is brewpub de Kromme Haring. Wil je meerijden? Meld je dan even aan via Facebook!

Hoe kom je er?

De Kromme Haring ligt op het terrein van Vechtclub XL, Europalaan 2 in Utrecht. Je bereikt het terrein via de ingang naast de busremise van Qbuzz. Er staat een bordje met Vechtclub XL erop, dus dat kan niet missen. Je kunt er je auto en fiets parkeren. Als je het eigen bier van de Kromme Haring wil drinken (en dat wil je), kan het OV ook handig zijn. Je kunt dan per trein naar station Utrecht Vaartsche Rijn reizen; van daaruit is het 10 à 15 minuten lopen naar de Kromme Haring. Bekijk de locatie in Google Maps.

Ook WK voor vrouwen

Ook leuk om te vermelden: op zaterdag 29 september vertoont de Kromme Haring de wegkoers voor vrouwen ook op groot scherm. Uiteraard ben je dan ook welkom!

 

Leon Geuyen

Léon Geuyen doet iets met internet bij een uitgever. Verzint ideeën. Voert ze nog uit ook. Ook bekend als drummer van The Gasoline Brothers, de band die in 2009 dankzij überfan Koos Moerenhout een hype werd in het wielerpeloton. Sinds 2010 heeft hij weer een racefiets.
Leon Geuyen