Telex uit Texas: That picture

By |maandag 12 november 2012|

Het is Koers kreeg zoals jullie weten de afgelopen zomer regelmatig berichtjes uit Texas. En nog steeds ratelt op onze burelen af en toe de telex. Zoals vandaag, naar aanleiding van DIE foto. Heet van de naald: Telex uit Texas, voor u vertaald door @Ponckster.

 

Vrienden! Hebben jullie hem gezien? En? Goed hè? O man, ik heb in geen tijden zo gelachen. Het was nog een heel gedoe om die foto scherp te krijgen, de eerste zeven waren bewogen. Ik lag gierend van het lachen op die bank joh. F*cking hilarisch.  Ideetje van mijn grote vriend Robin

[Williams, red.]. Die man is zo geestig. Hij was degene die me ooit Uniballer noemde, nou dan weet je het wel. Damn, zo grappig. En alleen maar positieve reacties hè. Ie-der-een vond het leuk. Nu ja, de trollen heb ik ook geblockt natuurlijk, maar toch. O, wacht even, telefoon.

‘Mam! Hoe is het? Ja, hoezo? Nee dat is jouw vaas niet, die heeft Sheryl voor me gekocht. Ja, haha, jullie zijn ongeveer even oud ja, dat zal het zijn. Maar ik ga je hangen, ik praat net even met mijn vrienden. Ja, die heb ik nog ja, tsk!’

Enfin, waar was ik? O ja, iedereen vond het leuk. Ja ik moest iets verzinnen dat nog komischer was dan die vorige foto natuurlijk, die waarop ik ondersteboven hing in Hawaii. Moeilijk te overtreffen, dat geef ik toe. Ik ben mij er eentje. Verdomme, weer telefoon, moment.

‘Johan, dude! Hoe hang je? O, bijna, denk je. Ghe. Ah joh, net doen alsof je gek bent, doe ik ook. Wat zeg je? Nee, natuurlijk ben ik niet echt gek, hoezo? Je maakt je zorgen? Doe niet zo raar man. Wat? Je vond de foto niet grappig? Hoe kun je een plannetje van The Robin nou niet leuk vinden? Die man is geniaal! Gooooooooodmooooorning Vietnaaaaam!! Is elke keer weer leuk. Hoezo? Ja, ik heb Mrs. Doubtfire ook gezien ja, wat bedoel je daar mee?’

Nou ja! Hij hangt gewoon op. Humorloze drol. Díé moesten ze nou eens een paar jaar op pan en agua zetten, zou ‘m goed doen. Anyway. Vrienden, ik wil jullie bedanken voor alle steunbetuigingen. Het is goed te horen dat jullie weten wie er de echte Boss is. Dat is waar ook zeg, ik moet die dagvaarding naar Springsteen nog op de bus gooien. Had ik jaren eerder moeten doen trouwens. The Boss, wat denkt ‘ie wel. Met z’n zogenaamde “liedjes”. En wij moeten zeker geloven dat die allemaal wél clean geschreven zijn? Mijn blote witte Texaanse hoela!

Jongens, ik ga er vandoor. Het was goed weer eens met jullie te praten. Wat denken jullie trouwens, even advies. Ik overweeg een nieuwe bank te kopen. Deze is wat groot voor mij alleen. Anna en de kinderen zijn weg. Collateral damage inderdaad, het is niet anders. Dus, nieuwe bank. Wat raden jullie me aan: Saxo of Rabo?

 

 

Anne Spapens-Hamminga

Anne Spapens-Hamminga (@Ponckster) fietst slechts naar de supermarkt, maar doet dat wel dapper elke dag. Is sinds het zien van Johan van der Velde op een Franse televisie in een zweterige campingkantine verslaafd aan de koers. Zit van Omloop tot Lombardije aan de buis gekluisterd, de rest van het jaar zachtjes huilend in Het Zwarte Gat. Wil ooit de dijen van Fabian Cancellara nog eens interviewen. Co-auteur van 'Thuis voor de Tour'.

Latest posts by Anne Spapens-Hamminga (see all)

Related Post

2 Comments

  1. Gerdjan Kipping 13/11/2012 at 00:20 - Reply

    Banesto.

  2. Giel 13/11/2012 at 21:43 - Reply

    Sanquin

Geef een reactie