Tien Vueltahelden uit mijn jeugd, maar dan nu. Wie zijn het?

By |maandag 30 augustus 2010|

Herken je ze, deze Vueltahelden uit vervolgen tijden? Reageer onder het artikel als je een gezicht kent!

 

Jan van Mersbergen

Jan van Mersbergen publiceerde vijf romans, waaronder Morgen zijn we in Pamplona (2007), die vertaald is in het Duits, Frans en Engels. Zo begint het, zijn vijfde roman, verscheen in 2009. Zijn korte verhalen zijn gepubliceerd in Vrij Nederland, in literaire tijdschriften of voorgelezen bij VPRO-radio. Hij schrijft artikelen over literatuur, sport en muziek. Zijn nieuwe roman - Naar de overkant van de nacht - speelt tijdens de Vastelaovend en verschijnt op 11 november 2011. Hij is redacteur van De Revisor.

Latest posts by Jan van Mersbergen (see all)

Related Post

2 Comments

 1. Stefan 22/08/2016 at 09:54 - Reply

  Ik denk dat wij een vergelijkbare jeugd hebben gehad…. ;o) (Al heb ik Pollentier en Nilsson volgens mij niet meer echt zien fietsen en heb ik Flecha vooral in mijn tweede jeugd gezien…)

  Volgens mij zijn het:

  Belda
  Alvaro Pino
  Gorospe
  Michel Pollentier
  Juan Antonio Flecha
  Sven Ake Nilsson
  Fabio Parra
  Cubino
  Pello Ruiz Cabestany
  Raymund Dietzen

 2. b vd berg 22/08/2016 at 22:18 - Reply

  Eric Caritoux linksonder

Geef een reactie