Uitslag NK Wielerquiz 2017 (en wat foto’s van Wielerpassie)

By |maandag 30 oktober 2017|

Afgelopen dagen waren we te gast op Wielerpassie. We stonden er met een eigen standje met onze favoriete boeken en tijdschriften, wat T-shirts en dergelijke. En we waren daar om het 5de (open) Nederlands Kampioenschap Wielerquiz te houden. De eerste matinee editie want de start was al om 11:00. Een paar vaste teams haakten af vanwege het vroege tijdstip (“Je gaat toch geen bier drinken om 11:00 ‘s-ochtends?!” – Nou, de mensen die voor GP Brabant kwamen lustten er anders wel pap van ;-)), maar dat zal voor de uitslag weinig verschil gemaakt hebben:  met 99 punten was de Jetse Bol Fanclub (CQ Ranking) schier onverslaanbaar. Volgend jaar wordt tijdens Wielerpassie het EK Veldrijden gereden, zoals we het nu hebben bedacht organiseren we tijdens dat weekend het EK Wielerquiz (*). Naast het NK Wielerquiz hebben we tijdens het Wielercafé doorlopend petje-op-petje-af-quizzen gehouden in samenwerking met Kwaremont en Carlo van Nistelrooy (o.a. bekend van The Ride en de Bikewriters). Was leuk, was gezellig en gelukkig hebben we de foto’s én de uitslag nog!

Uitslag NK Wielerquiz 2017

(* Of we dit weer in het Autotron op de vroege zaterdagmiddag organiseren of wellicht in Den Bosch in de vroege avond is de vraag. Daar komen we tegen die tijd wel op terug.)

1 Jetse Bol Fanclub 99 punten
2 Heutskaltel – Edskadi 93 punten
3 Team Wielerflits 82 punten
4 IJsboerke 81 punten
5 De Kleine Tuinmannen/td> 80 punten
6 Chasse Patate 64 punten
7 Misters 60 Y 50 punten
8 Leon van Bon Apeldoorn 58 punten
9 Goverde 49 punten
10 Mijn Lievelingsteam 47 punten
11 De Vreede & Co 45 punten
12 Drama op de weg 43 punten
Bas Van Eijk

Bas Van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour. En de rest van de wielerkalender. Werkt soms vanaf de Wahoo Kickr in Zwift.
Bas Van Eijk

Geef een reactie