Zondag 9 juli: Het is Koers!-koers, BBQ en #TDF op groot scherm.

By |maandag 15 mei 2017|

Zondag 9 juli belooft een mooie dag te worden. Het is weekend, lekker zomers weer en de Tour is weer dagenlang op TV! Om dat alles te vieren organiseren we in Made de Het is Koers!-koers met nadien de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ. Uiteraard tonen we de Tour de France etappe op groot scherm!

Datum: Zondag 9 juli
Locatie: Café de Tijd in Made (Noord-Brabant)
Route: 70 kilometer (TCX / GPX)
Vertrek: 12:00
Aanvang BBQ: 15:00*
RSVP: Via Facebook event

Verboden voor haantjes ;-)
Zoals gewoonlijk hanteren we het samen uit / samen thuis principe. We fietsen voor de gezelligheid, niet om te winnen. Er is ook niets te winnen. Als er veel deelnemers zijn zullen we in groepen fietsen, deze groepen zullen zich vanzelf vormen in de aanloop naar de Biesbosch. Als we in één groep rijden, rijden we ongeveer 28 km/u gemiddeld. Grote gedeeltes van de tocht zijn autoluw maar het is en blijft de openbare weg. Houd je ten alle tijden aan de verkeersregels en fatsoensnormen. Helm is verplicht. Het is Koers is niet aansprakelijk voor schade aan mens en materieel, deelname is op eigen risico.

Er is kort na het pontje (80 cent, zelf meenemen!) een segmentje voorzien. De snelste vrouw / man van de dag krijgt van Kwaremont een leuk prijsje. We noemen het derhalve het Kwaresegment :D

Deelname aan de Het is Koers!-koers is gratis. Deelname aan de BBQ kost €25 euro. Tickets zijn te bestellen in onze webwinkel. Consumpties zijn exclusief**.

Parkeren kan bij Café de Tijd achter, daar is een grote parkeerplaats.

Laat het ons even weten als je mee fietst en met hoeveel via Facebook of eventueel via bas@hetiskoers.nl.

* Het is uiteraard mogelijk niet te fietsen maar wel te BBQ-en.
** Als de inkoop van de BBQ veel lager is dan de ticketprijs, dan krijgt u het verschil in consumptiebonnen ;-)

Bas Van Eijk

Bas Van Eijk

Bas van Eijk werkt thuis en ziet daarom alles van de Tour. En de rest van de wielerkalender. Werkt soms vanaf de Wahoo Kickr in Zwift.
Bas Van Eijk

Related Post

Geef een reactie