Bikepacking… Vol goede moed starten aan een meerdaags fietsavontuur. Één of meerdere dagen prachtige kilometers maken, de fietstassen volgepakt met alles wat je onderweg nodig hebt en even te genieten van een kleine mini-vakantie.

Over fietstassen gesproken: Zadeltassen, frametassen, stuurtassen, bottlebags en bovenbuistassen. Ze zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. Ook is er een grote diversiteit aan prijzen en kwaliteit. Maar: Wat neem je allemaal mee tijdens een bikepackingtocht? Hoe pak je alles zodanig in dat het past en wat neem je mee of wat laat thuis? 

Iemand die daar alles van weet is Bas Overbeek van Detour Studio. De mannen van Pedaleurs waren te gast bij Bas in zijn studio en gingen in gesprek over bikepacking en het belang van goede tassen. Welke tas gebruik je voor welk fietsavontuur? Je zult het horen in deze podcast van Pedaleurs, powered by Het is Koers.

In deze podcast komt ook een Heule fijne win-actie in samenwerking met Detour-studio voorbij en deelt Erwin Sikkens zijn favoriete route in de Groute van de week.

Deze podcast staat nu online in je favoriete podcast app en is tevens te vinden op ‘Vriend van de show’.

Wij danken Etxeondo voor de sponsoring en de kleding van de show.

Verder danken wij Canyon #fietsvandeshow, Komoot en de Yearlings voor hun heerlijke muzikale ondersteuning.

De Groute!

Robbert Flim
Laatste berichten van Robbert Flim (alles zien)