HET IS KOERS!

De Rode Lantaarn en Leontien van Moorsel beschouwen voor op het WK Wielrennen voor vrouwen

Nog een ruime week en dan is het zo ver. Rare shirtjes, onbekende wegen en fietsende zzp’ers uit Zimbabwe en Oezbekistan. Het grootste raadsel van de wielerkalender is aanstaande, het WK. Zelfs voor jullie favoriete bankzitters is het voorspellen van deze koers een gotspe maar dat betekent niet dat we het niet gaan proberen. Een wijs mens weet wanneer hij hulp moet vragen en gelukkig duurde onze queeste niet lang. Want als je van de Nederlandse Loterij de grootste wielrenster ooit in de spreekwoordelijke schoot geworpen krijgt dan kan je spreken van een lot uit de… juist ja, vul dat cliche zelf maar in. Het voorlezen van haar palmares zou een volledige aflevering van Zomergasten kunnen vullen dus daar gaan we niet aan beginnen. We houden het bij haar verkiezing tot beste wielrenner aller tijden, samen met Joop Zoetemelk, door de KNWU en de kanttekening dat als er iemand weet hoe je een WK moet winnen dan is het wel Leontien van Moorsel.

Met grote dank aan onze sponsor voor dit WK: De Nederlandse Loterij.

Luister de podcast hier.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Jonne Seriese en Tim de Gier en wordt mede mogelijk gemaakt door Scorito, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: groetjes@derodelantaarnpodcast.nl.

Exit mobile version