Onze doordeweekse donderdag voelde als een zomerse zondag op een Franse camping vandaag. We keken de finale van de etappe in het Wielercafé van Pompet in het Amsterdamse Noorderpark, terwijl achter ons heerlijk fanatiek werd gejeudebould. En toen Jonne óók nog een rondje Orangina deed, waren we tous ensemble au septième ciel. Tót ons Tom zijn spaken kapot reed aan de voet van de Mur de Bretagne – en die prachtige minuut die hij eerder deze week had gewonnen genadeloos werd tenietgedaan. Vanuit onze budget-Airstream – een Movistar-blauwe schaftkeet – bespreken we de koers, de beautytips van Alejandro Valverde en de daad van échte liefde die van Froome weer een sympathieke jongen kan maken.

Luister de aflevering hier.

Wil je meedrinken met onze natjes? Bestel het Officieel Natjes Pakket™ van De Rode Lantaarn: bit.ly/yungbubbels

Aankomende zondag kijken we de etappe én de WK Finale in Wielercafé Pompet, in het Amsterdamse Noorderpark. Dat doen we samen met onze vrienden van Neutrale Kijkers – die net als ons ter plekke een podcast opnemen. Wees welkom – het wordt reuze!

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok en Jonne Seriese en mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl en Brouwerij De Molen. We worden geproduceerd door Dag en Nacht Media, de titelmuziek is van de Swing Ninja’s en het logo werd gemaakt door Tim van Asch. Abonneren kan via iTunes – waar je ook een recensie kunt achterlaten. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok. Meedoen aan de volgende #voorspelbokaal voor het podium van de Tour en voor de eerste etappe? Hou De Rode Lantaarn op Facebook in de gaten.

De Rode Lantaarn op iTunes (om je te abonneren en een recensie achter te laten)
De RSS-feed van De Rode Lantaarn
De Rode Lantaarn op Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of steun ons middels een donatie!