In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. De Rode Lantaarn reist deze zomer mee met reislustige vijftigplussers. Onder deskundige begeleiding verkennen zij nieuwe gebieden en kunnen ze onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed wordt met elkaar gedeeld. Vandaag volgen we Nairo Quintana, een kwieke Colombiaan, die op zijn fiets de pittige tocht van Embrun naar Valloire wil volbrengen. Volgens het routeboek gaat de weg via een paar indrukwekkende heuvels met klinkende namen als de Vars, de Izoard en de Galibier. Zal het Nairo lukken om op tijd terug te zijn voor het jeu-de-boules-toernooi op de camping?

Als luisteraar van De Rode Lantaarn krijg je tijdens de Tour een gratis bikeguard en een spetterende Rode Lantaarn-prijzenpakket als je een fiets van Canyon bestelt met de kortingscode: t0ngarcon

Je luistert de podcast hier.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Tim de Gier en Jonne Seriese en wordt mede mogelijk gemaakt door ScoritoCanyonHetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: post@derodelantaarnpodcast.nl.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag