HET IS KOERS!

Doe nu mee met onze Klassiekerbingo!

Het voorjaar staat op het punt van beginnen. Wat kijken we uit naar de klassiekers. Deze wedstrijden staan normaal al bekend om spanning, gruwelijk weer en fantastische duels. Maar wij van Het is Koers willen een extra spelelement aan deze prachtige wedstrijden toevoegen in de vorm van een bingo. Vol trots presenteren wij dé Klassiekerbingo in samenwerking met Koerspret. Maak kans op hele dikke prijzen en geef het voorjaar een beetje extra kleur!

Hoe werkt het?

Op de website van Koerspret is vanaf nu onze bingobox te koop. Dat is een goed gevulde box waarin ook een bingokaart zit. Zodra er een renner van je bingokaart op het podium van een voorjaarsklassieker belandt mag je hem afstrepen, zoals je dat ook met een normale bingo zou doen. Je maakt kans op te gekke prijzen en tussenprijzen.

Inhoud van de bingobox

De inhoud van de box vertegenwoordigt een waarde van ruim € 75. Dat is tweeënhalf keer de aanschafprijs, want deze box is voor € 29,95 voor jou. Je koopt niet alleen deze toffe bingobox, maar je maakt in de bingo ook kans op onder andere kleding van Etxeondo, schoonmaakspullen van Tunap, posters van Maison du Peloton, een Wahoo powerbank en als klapper carbon wielen van FFWD!

* In de box vind je een voucher van CycleGear. Met de voucher kun je een shirt naar keuze (t.w.v. € 39,95) in jouw maat bestellen.

Prijzen Klassiekerbingo 

Spelregels Klassiekerbingo 

Meedoen met de bingo is simpel. Koop op de website van Koerspret een bingobox en beleef nog meer spanning aan de klassiekers. Je kunt de box HIER tot en met 14 februari bestellen. Je kunt de box in de week van 22 februari verwachten, ruim voor de eerste klassieker.

Partners:

Exit mobile version