HET IS KOERS!

Familypacking en Dwars door Overijssel

Waar het in het voorjaar de tijd is van plannen maken tot de ’to-do-list’ eigenlijk te vol zit om deze in pak ‘m beet 40 fatsoenlijke fietsweken af te werken, zitten we momenteel in de periode dat we de eerste zaken af kunnen strepen. Een aantal fietsavonturen beleven we als Pedaleurs samen, maar er zijn ook momenten dat we onze eigen weg gaan.

Zo ging Maarten laatst samen met Ferdi Dwars door Overijssel. Een graveltocht van Dropbar Events waarbij je kunt kiezen uit twee startplekken: Enschede en Zwolle. Na 200 kilometer heb je de stad aan de andere kant van de provincie aangedaan en ben je weer terug waar je begon.

Robbert ging, geïnspireerd door een fietsavontuur van Bastiaan Gaillard met zijn dochter,  laatst bikepacken met zijn dochter Yfke. Twee dagen door het prachtige Twentse land. Omdat het voor Yfke voor het eerst bikepacken was stonden er maar twee eisen op dit lijstje: Het moest te doen zijn en bovenal stond plezier bovenaan. Het werd een prachtige tocht. Het zou bij elke fietsende ouder eigenlijk een bucketlist dingetje moeten zijn!

In de meest kakelverse uitzending van Pedaleurs een keer geen gast. De heren van Pedaleurs zitten met hun drieën aan de nieuwe ronde tafel. Ze gaan in gesprek over familypacking en Dwars door Overijssel.

Deze aflevering staat nu online in je favoriete podcast app en is tevens te vinden op ‘Vriend van de show’.

Tot slot nog een shout-out naar onze sponsoren Shimano2Moso en Komoot. Partners voor onderweg!

De Groute!

Mobiele versie afsluiten