Donderdag 10 september live uitgezonden op Youtube, Facebook én Twitter: De zevende aflevering van Het is Koers! TV oftewel #HIKTV! Uw hosts Bastiaan Gaillard en Maarten Visser maken de balans opmaken na anderhalve week Tour.

We zitten midden in de Tour de France. Gisteren is week twee van start gegaan en Roglic draagt vol trots de gele trui. We gaan met Arjan Zoer kijken wat er van zijn voorspellingen is overgebleven na de eerste helft Tour. Wat is er veranderd aan zijn model ten opzichte van de start van de Tour? Is er nog hoop voor Tom Dumoulin en staat Roglic in Parijs nog steeds met het geel?

We vliegen YouTuber Bas Tietema live in uit Frankrijk. Bas maakt met zijn team te gekke content tijdens de Tour en verzint onmogelijke challenges. Hoe gaat het met Bas en lukt het een beetje om in tijden van Corona toffe dingen te doen?

Het relatief nieuwe team Israël Startup Nation heeft een Nederlander in de gelederen. Sjors Beukeboom is persvoorlichter van de ploeg en neemt ons mee tijdens zijn dag. Wat doet hij nou tijdens een etappe in de Tour en wat maakt hij allemaal mee?

Heb je vragen, opmerkingen of feedback over de show. Laat het gerust weten en stuur een e-mail naar tv@hetiskoers.nl. We vinden het leuk om iets te horen.

Genoten van de show?

Steun ons met een donatie :D

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*