HET IS KOERS!

Kom op 26 juli naar Hilversum, rijd mee met Het is Koers en geniet van de Tour

Tijdens de laatste week van de Tour de France (20 t/m 27 juli) verandert het atrium van Beeld & Geluid in Hilversum in een heus Tourcafé. Je kunt dan de live-uitzending bijwonen van Radio Tour de France, de Touretappe van die dag kijken op groot scherm, en de hele dag wielerdocumentaires zien in de theaterzaal.  En dat alles voor nop.

Op vrijdag 26 juli, de dag van de belangrijke bergetappe naar Tignes, organiseren we een soort Het is Koers-clubdag in Beeld & Geluid. We beginnen om 11 uur met een Het is Koers-rit (#hikrit) van 50 km, o.l.v. twee wegkapiteins. Bij aankomst kun je je fiets bewaakt parkeren in het gebouw van Beeld & Geluid. Vervolgens kun je lunchen in het café (maar je mag ook je zelfgemaakte boterhammetje oppeuzelen) en koffie (of bier) drinken.

Radio Tour de France zendt rechtstreeks uit vanuit het in Franse sferen gestoken atrium, dus je kunt je à la het Top 2000-café geheel onderdompelen in de juiste sfeer, terwijl je naar de Tour luistert (én kijkt, want Beeld & Geluid heeft ook grote schermen opgehangen). Verder is er een kleine expo met bijzondere wielerobjecten (de helm van Theo Koomen, om maar wat te noemen) en draaien er in de theaterzaal de hele dag fraaie wielerdocumentaires.

Trouwens, als je geen zin hebt om te fietsen maar wel naar het Tourcafé wilt komen, kan dat natuurlijk ook. De toegang is gratis.

De details:

Beeld & Geluid in Hilversum

 

 

Exit mobile version