Een woud aan podcasts met Tour de France-voorbeschouwingen, daar banen we ons een weg doorheen. Dit zijn de podcasts die je nodig hebt om de optimale dosis voorpret binnen te krijgen!

 

De Tribune: Tourspecial met José, Renaat en Christophe

De Tour de France wacht op niemand. Dus is Sporza er op tijd bij. José De Cauwer, Renaat Schotte en Christophe Vandegoor bundelen de krachten en bereiden je voor op La Grande Boucle in de Tourspecial van De Tribune.

Luister via https://open.spotify.com/episode/58b8gnBfNnHX9q8G2CeRje

 

In het Wiel: De Grote Tour de France Voorbeschouwing

Thijs Zonneveld, Michiel Elijzen en Hidde van Warmerdam blikken vooruit op de Tour de France die vrijdag 1 Juli van start gaat in Kopenhagen. Onder meer over de verschillende scenario’s hoe om te gaan met corona.

Luister via https://open.spotify.com/episode/6of7aMqOHI6NI5x1kuf0CU

 

Radio Stelvio: De Tourpreview

Radio Stelvio kijkt – samen met zeer gewaardeerde gasten – terug naar de voorbije weken en vooruit naar alles wat de Tour de France gaat brengen.

Luister via https://open.spotify.com/episode/3U4o9uiZd5WIvCHtkIC2h4

 

De Rode Lantaarn: De Grote Voorbeschouwing op de Tour de France 2022

Geef de tv nog een poetsbeurt, test nog één keer de gordijnen en leg de natjes vast koud. Nog maar een week voor die grootse kermis van een koers een aanvang neemt. Speciaal voor de Tour de France is Willem Dudok teruggekeerd.

Luister via https://open.spotify.com/episode/6sVIB1yNc4YDO26PcP6F6c

 

Kop over Kop: De Grote Tour de France Preview Show

De belangrijkste ronde van het jaar vraagt om een uitgebreide voorbeschouwing en die krijg je van de mannen van Kop over Kop. Jeroen Vanbelleghem, Jan Hermsen en Bobbie Traksel duiken helemaal in de Tour: ze bespreken het parcours, nemen je langs alle teams en doen wat voorspellingen.

Luister via https://open.spotify.com/episode/7ixyfpKIsDa6PJoKodBqms

 

De Grote Plaat: Tour de France-voorpret met Danny van Poppel

De zomer is pas echt begonnen als we vooruit kunnen blikken op de Tour de France. Een onvoorspelbare en afwisselende ronde die over de Deense vlakten en bruggen naar de Noord-Franse kasseien gaat en via de ‘superspringplank van de mooie meisjes’ het peloton in de tweede week naar de Hollandse Alp brengt, en uiteindelijk de renners naar de Champs Elysees voert. De Grote Plaat beschouwt voor met Danny van Poppel.

Luister via https://open.spotify.com/episode/6J6eCnPbwinwBIuNKia4bF

 

WielerOrakel: Tour 2022

In deze aflevering van de WielerOrakel Podcast blikken de makers vooruit op de Tour de France 2022, speciaal voor iedereen die wil gokken of meespelen in Tourpooltjes. Over pittige dilemma’s, legoblokjes, do’s en don’ts op gevoel en natuurlijk relevante statistieken en datavoorspellingen van alle truien.

Luister via https://open.spotify.com/show/7Mf5wquDgd0jy6t1xEOBJ6?si=9049df869920409f&nd=1

 

De kopgroep

Tijdens het NPO podcast event in TivoliVredenburg bespraken Joost Vullings, Mart Smeets en Maxim Horssels de komende Tour. Met twee stevige tijdritten en meerdere aankomsten bergop en tussenritten die eerder de aanvallers dan de sprinters liggen lijkt het op papier een mooie ronde te worden.

Luister via https://open.spotify.com/episode/4uKKU2WGxH6x9C332OQ6Z7

 

Live Slow Ride Fast: Le Grand Aperçu

Laurens ten Dam, Stefan Bolt en Thomas Dekker gaan verder. Rechtstreeks vanuit de riante Villa waar zij tijdens de komende Tour de France zullen vertoeven. Drie weken lang koers. In deze aflevering de grote voorbeschouwing.

Luister via https://open.spotify.com/episode/70YpBB4tGZ3xokdBTyScgE

 

Leon Geuyen