HetisKoers! sluit wielerseizoen af op en met Meewind Koers

Meewind Koers is dé wielerseizoensafsluiting. Deze Toertocht + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen af te ronden. Op zondag 9 oktober doet ook Het is Koers! mee met de toertocht van 0, 70, 120 of 150 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders. Aansluitend genieten we samen met de vrienden van ons eigen HetisKoers!-team van een gratis hapje en biertje op het Finish Festival met prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden. Bovendien luisteren we het festival op met de nu al legendarische seizoensafsluitingsquiz!

Na lange onderhandelingen met de organisatie van Meewind Koers hebben we een superdeal uit de wacht weten te slepen. De bezoekers van deze site (jij dus) krijgen een extra korting. Vijf euro voordeel om precies te zijn. Je hoeft daarvoor bij het inschrijven alleen maar de kortingscode bij de laatste stap in te vullen. Die code is:

JetseBolMeewind17

Vergeet ook niet je aan te melden bij ons eigen Team HetisKoers!
Als deelnemer ben je overigens niet alleen sportief en Festival-gezellig maar ook duurzaam bezig: € 7,50 van het inschrijfgeld wordt door de organisatie direct belegd in duurzame energieproductie via Meewind, partner van Meewind Koers.

Inschrijven kan hier: http://www.meewindkoers.nl/inschrijven-het-is-koers
Meer informatie over Meewind Koers: http://www.meewindkoers.nl/het-is-koers

Uitdagend parcours toertocht

De toertocht van Meewind Koers – van 70, 120 of 150 kilometer – voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse polders. Een mooi parcours met pittige klimmetjes en verrassende wegen. Op 15 kilometer voor het einde is er ruimte voor ons eigen HIK-kampioenschap. Hier vindt de kortste koers plaats, over het breedste fietspad van Nederland. De Meewind Koers Sprint! 500 Meter volle bak er tegenaan. En hoe kan het ook anders in de Meewind Koers: je hebt hier gegarandeerd meewind. Op meerdere pauzeplekken op de bepijlde route kun je rekenen op uitstekende verzorging. Motards en verkeersregelaars leiden deze toertocht in goede banen.

Finish Festival met HetisKoers! Seizoensafsluitingsquiz!

Na afloop van de rit krijgt elke deelnemer een originele goodiebag (een heuse musette!) met daarin onder andere munten voor een gratis biertje (of fris) en een maaltijd op het Finish Festival. Tijdens dit festival, in de voormalige Prodentfabriek van De Nieuwe Stad, krijg je een prachtig programma voorgeschoteld met prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden. Een programma vol prachtige wielerverhalen en natuurlijk ook onze bloedeigen HetisKoers!Seizoensafsluitingsquiz! Ook is er een Food & Drinks Market met Foodtrucks, bars en kun je retro-fietsen bekijken. Op alle fronten smullen dus voor de echte wielerliefhebber.

Duurzaam evenement

Meewind Koers is, samen met partner Meewind, op weg naar een 100% duurzaam evenement. De organisator van de koers, de stichting International Cycling Events, belegt per deelnemer € 7,50 in de beleggingsfondsen van partner Meewind. Meewind biedt als beleggingsfonds iedereen de kans te beleggen in duurzame energieprojecten. Zo komt jouw inschrijfgeld voor een deel direct ten goede aan duurzame energieproductie. Met deze beleggingen wordt de CO2-uitstoot van het evenement gecompenseerd. Tegelijk levert Meewind Koers, samen met alle deelnemers, een structurele bijdrage aan een duurzamere energieproductie. Zo sluit je niet alleen je wielerseizoen af in stijl, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Over Meewind

Meewind is een beleggingsfonds dat particulieren, bedrijven en lagere overheden de mogelijkheid biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Dit kan al vanaf 1.030 euro. Als participant wordt u mede-eigenaar, wat een stabiel rendement oplevert.