Ontstaan uit een puberaal woordgrapje, verworden tot heuse bikepackingtocht: Uw favoriete tukkers zijn eindelijk zelf eens op avontuur gegaan. Van het Overijsselse Rectum naar het Noord-Deense Aars.

Zes dagen op pad met haast meer tassen dan fiets reden wij het onbekende tegemoet. Op zoek naar mooie bospaden, koolzaadvelden, jachthutten, de wind in de rug, glooiende landschappen, pasta, speciaalbier, rode bounty’s, schnitzels, ingemaakte eieren met tabasco genaamd solleg, snurkloze nachte, plaatsen die de tour de france aandoen, het Himmelland en het fijnste gravel van Noord-Europa.

 

Alle ingrediënten voor een goed avontuur waren aanwezig, of we ze hebben kunnen mixen tot een mooi verhaal? Daar kom je snel genoeg achter.

Dit is aflevering 1 van 3, de Midlife gravel serie: De eerste twee dagen van Rectum, via Cloppenburg, naar Buxtehude.
In deze aflevering de eerste ervaringen, de ondersteuning van twee windvangers op dag 1, schoenplaatjes, gravelpaden, jagershutten,
verdwenen windvesten en het genot van een massagestoel…

 

Wij willen graag iedereen danken die ons heeft geholpen bij het realiseren van ons avontuur.

Te weten:

Verder danken wij de Yearlings voor hun heerlijke muzikale ondersteuning en laten wij onszelf niet voor de gek houden: Wij hadden nooit op reis kunnen gaan zonder de toestemming van Wendy, Yfke, Chantal en Teije.

Robbert Flim
Laatste berichten van Robbert Flim (alles zien)