Aan: Tom Dumoulin

Aan: Team Sunweb, ploegleider Iwan Spekenbrink

Aan: redactie NOS Langs de lijn

Wij, het Nederlandse volk, eisen een onderzoek naar het schrijnend gebrek aan geldingsdrang in de zaak van Tom D. en diens interview aan NOS Langs de Lijn. Wij roepen hen die verantwoordelijk zijn, onder meer Toms ouders, zijn vriendin, zijn jeugdtrainers, de bondscoach, de KNWU en de Langs de lijn-redactie, ter verantwoording en eisen een verklaring. Tevens eisen wij, het Nederlandse volk, een onderzoek naar Team Sunweb en willen we een verslag van de werkwijze, het beleid en de doelen van die ploeg. Wij eisen op korte termijn een verandering van de ambities op het gebied van grote rondes, zodat een eindzege als in de Giro nog heel vaak kan gebeuren. Liefst 5x Tourwinst dus. Om te beginnen in juli 2018! Het volk is boos en zit vol afschuw!

Met het ondertekenen van deze petitie steunen wij tevens Toms ploeggenoten, zijn verzorgers, zijn fanclub, de stad Maastricht, het Comité tot Uitroeping van Limburgs Sportman van het Jaar, Leon Geuyen en Pieter Vankan, alle supporters langs de weg in Italië, Spanje en Frankrijk, en het totale internationale wielerpeloton met het leed en verlies dat hen is aangedaan met de uitspraken in dit interview. Tom, tranen van ons, het Nederlandse volk, maar wij blijven vechten voor het recht van geschiedenis schrijven en 5x Tourwinst door jou!

Deze petitie is gestart door een koerszotte vader van 2 koersliefhebbende zonen om het volk een stem te geven. Deze petitie wordt overhandigd aan bovenstaande personen en instanties.

—-

Teken de ambitiepetitie hier:

Naam:

Leeftijd (streep door wat niet van toepassing is): van voor 1980/van na 1980

Geboorteplaats (streep door wat niet van toepassing is): Limburg/buiten Limburg

Gewenst aantal Tourzeges van Tom D. (streep door wat niet van toepassing is): 5/5


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag