Update 24-10-2014: Ik heb nog 3 kledingsets (2 x M en 1 x S) en heel wat broeken (alle maten). De setjes kosten nog steeds 100 euro, de broeken 50 euro. Inclusief verzending. Bestellen door een mail te sturen aan bas@hetiskoers.nl.

Via een vriendin van een achterneef van de broer van de fokker van onze hond kreeg ik het bericht dat wanneer ik vandaag om 16:00 thuis zou zijn, er een pakje bezorgd zou worden. Was ik niet thuis ging de kans aan onze neus voorbij. Nieuwsgierig als ik ben bleef ik thuis. Stipt om 16:00 stopte er een zwarte auto met geblindeerde ramen voor mijn huis en werden er 3 grote dozen uitgeladen door een man met donkere zonnebril, lange regenjas en capuchon over het hoofd getrokken. In geen tijd was hij weer vertrokken. Gewapend met mijn hond liep ik naar de dozen. De hond sloeg niet aan dus keek ik voorzichtig in de bovenste doos. De doos blijkt gevuld met broeken en wielershirts met de originele “Sauna Diana” opdruk.

In de bovenste doos een handgeschreven briefje. “Succes”, staat er. En “We komen binnenkort de opbrengst ophalen.”. Ik krijg een droge mond en kijk angstig om me heen. Niemand kijkt mee. Snel sleep ik de dozen naar binnen en tweet jullie dat we Sauna Diana pakken te koop hebben.

Te koop!

De gebroeders Siemons hebben onlangs 100 genummerde Sauna Diana broeken en shirts laten maken met de originele opdruk. Ze hebben het pak zelf verkocht vanuit de befaamde bus tijdens de Ronde van Katendrecht. Ze hebben ons gevraagd om de overige pakken te verkopen via de website. De prijs van een broek + shirt is 100 euro inclusief verzending. De kleding is ongedragen en van heden-ten-daagse materialen. De zeem is van goede kwaliteit (Coolmax, anti-bacterieel, enz).

retroshirt sauna Dianaretrobroek sauna Diana

 
Ik ben geen kleermaker dus ik weet niet precies wat op te meten. Toch heb ik mijn best gedaan. De breedtemaat is gemeten op de onderkant van het Sauna Diana logo. Het eerste getal is de voorkant en het tweede getal één zijpand. Opgeteld * 2 zou dus logischerwijs de omtrek moeten zijn. We hebben alleen de maten S, M en L.

S M L
Voorkant 35 37 39
Zijpand 9 9 9
Lengte 59 60 61

 
Als u interesse heeft in een shirt en broek van de illustere Sauna uit Zundert mail dan even met bas@hetiskoers.nl, dan kijk ik wat er nog op voorraad is. Alles op!

Bas Van Eijk