Cycle Camping Cartesius: Pop-up eventcamping tijdens de Tour de France in Utrecht

Utrecht kleurt geel deze zomer! Begin juli start de Tour de France in Utrecht. Het is de 6e keer dat de Tour de France in Nederland start. Als wielerliefhebber moet je daar natuurlijk bij zijn. Dat kan van 3 tot en met 6 juli 2015 op Cycle Camping Cartesius. Een unieke camping op een unieke locatie: de Werkspoorkathedraal. Een historische industriële loods waar vroeger staalconstructies waaronder treinen werden gebouwd.

Overnachten in de Werkspoorkathedraal

Je kan bij ons in de loods slapen in je eigen of een bij ons aangeschafte pop-up tent. Op ons buitenterrein, recht voor de Werkspoorkathedraal bieden we onze kant en klare ‘special units’ aan. Daar kan je overnachten in o.a. een saharatent, mobiele hotelkamer of houten trekhut. Ook hebben we een primeur: het prijswinnende, mobiele “honingraathotel” de B-and-Bee uit België; voor het eerst in Nederland!
Neem gewoon je racefiets mee. Er is genoeg stalling voor fietsen en je kan je fiets kwijt in een bewaakte fietsenstalling. Ook hebben we een bike cleaning area, wil je na een rit door Utrecht je fiets schoonmaken.

Camping én re-Cycle event

Cycle Camping Cartesius is geen gewone camping, maar een beleving voor de wielerfan. Wij werken samen met Utrechtse ondernemers om van onze camping een echt wielerevent te maken. Onder het thema re-Cycle organiseren we diverse events. Denk aan een Brommerbios, Spinningarea, Discobingo Tour de France, Le Bazarre re-Cycle markt, racefiets verhuur en print je eigen Fendor-Bendor. Wat je echt niet mag missen is de Pronoveiling op vrijdagmiddag georganiseerd door het team van Het is Koers!

Beleef de Tour de France in Utrecht, boek nu een slaapplaats op Cycle Camping Cartesius. Voor early birds: Boek je voor 20 april met de code “HIK2015“dan krijg je 10% korting!

Camping Cartesius en HetisKoers!

HetisKoers! zal van vrijdag 3 juli tot en met maandag 6 juli op de camping verblijven in een grote tent. Op vrijdagmiddag organiseren we een Tour de France spel in de vorm van een “rennersdraft” en uiteraard zullen we her en der opduiken voor een biertje en op zaterdagochtend organiseren we een #HIKrit vanaf de camping. Sluit je gerust bij ons aan!