Wij zijn een groep actieve sporters die gepassioneerd is door de vele mogelijkheden en voordelen die actief sporten met zich meebrengt. Daarnaast hebben wij een passie voor ecommerce. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij op een andere manier sporters willen bereiken, namelijk via de sportvereniging. Wij vinden het belangrijk dat sporters de juiste producten gebruiken ter ondersteuning van hun sport.

We vinden we het ook belangrijk dat wielerproducten betaalbaar zijn.

Tijden veranderen, zo ook de manier waarop mensen hun producten kopen. Steeds meer wordt er online gekocht, direct bij een webwinkel. Wij werken niet met fysieke winkels waardoor we de marge die een winkelier normaal verdient direct kunnen teruggeven aan de sporter en aan zijn sportvereniging of club.

Onze producten

We hebben een uitgebreide lijn met sportvoedingsproducten. Ons gerenommeerde merk Sports2is ontwikkeld door Rudi Stroobants, oud Europees kampioen triatlon die al zijn kennis en ervaring heeft gestopt in de ontwikkeling van dit sterk opkomende merk.

Tom-Boonen-QMSportscareOp sportverzorgingsgebied zijn wij blij dat we kunnen werken met het merk QM SportsCare. Het snelst groeiende merk in sportverzorgingsproducten in België. Nu ook te koop in Nederland. QM Sports Care is ontstaan vanuit de professionele wielrennerij en sponsort een aantal gerenommeerde teams zoals Lotto, Quickstep en sinds kort ook het Katusha Team.

Testers gezocht

Wij zoeken per vereniging of wielerclub 1 a 2 personen die onze wielervoeding en onze sportverzorgingsproducten voor de Nederlandse markt zouden willen testen. Fiets je regelmatig en vind je het leuk om nieuwe producten uit te proberen? Schrijf je makkelijk een review? Stuur dan een mailtje naar info@sportingsport.nl

Samenwerken met uw wielervereniging?

We zijn ook op zoek naar verenigingen die het leuk vinden om met ons samen te werken. Samenwerking kan gaan van productsponsoring tot en met het krijgen van standaard korting voor de leden.

Voor meer informatie over ons concept en over onze producten kijk op www.sportingsport.nl of stuur een mailtje naar info@sportingsport.nl