Fietskleding voor je zomerse ritten

Fietsen in de zomer is het lekkerste wat er is. Een prachtige rit in het avond- of ochtendzonnetje met een beetje zwoel zomerweer, beter wordt het niet. Daarbij hoort natuurlijk ook goede fietskleding waarmee jij moeiteloos lange ritten aflegt met het grootste plezier. Dat kan alleen als de pasvorm en kwaliteit in orde zijn, maar je wilt er natuurlijk ook wel goed uit zien op de fiets! Bij Sportswearonline.nl vind je die mooie outfits van hoge kwaliteit. Wij hebben namelijk een mooi aanbod van onder andere Craft fietskleding en Pearl Izumi fietskleding.

Onderkleding voor de zomer

In de winter draag je natuurlijk goede thermokleding om warm te blijven, maar in de zomer is goede onderkleding net zo belangrijk. Als je lichaam klam en zweterig wordt, raak jij je overtollige warmte namelijk veel moeilijker kwijt. Een goed zomer ondershirt uit de Craft Stay Cool collectie helpt om zweet razendsnel af te voeren, zodat je lichaam een stuk droger blijft. Kortom, je lichaam blijft koeler in de warme omstandigheden. Test het zelf maar eens!

Speciale korting voor Het Is Koers lezers 

Een beetje voordeel is natuurlijk nooit weg. Na de aankoop van je dure fiets en het onderhoud, mag er best een beetje korting zitten op de kleding die je draagt. Speciaal voor de Het Is Koers! bezoekers hebben wij een kortingscode aangemaakt. Shop bij Sportswearonline.nl met de code ‘HIK2015’ en ontvang direct 10% extra korting bij elke bestelling.