Het is Koers! krijgt recentelijk berichtjes uit Texas. Met het verzoek of we de inhoud daarvan aan onze lezers willen doorgeven. Dat doen we natuurlijk graag, al was het maar omdat de afzender nogal klaagt dat hij het ook niet makkelijk heeft tegenwoordig. En dat leek ons nog zacht uitgedrukt. Vandaar, elke dag Telex uit Texas, voor u vertaald door @Ponckster.

Howdy!

Telefoon van Bradley gisteravond. Helemaal van de leg. Hoe ik dat vroeger deed wilde hij weten, mijn manschappen in bedwang houden. ‘Froomedog respecteert me niet, hij heeft gewoon geen ontzag voor het geel! Jouw Hincapie, die reed toch ook niet zomaar bij je weg als je stuk zat?’ Nee Brad, dat deed ‘ie niet. Laten we vooropstellen dat ik natuurlijk ook nooit stuk zat. Duh. Maar ik zal het nog één keer uitleggen.

Regel 1: Neem geen knecht die beter is dan jij. Zoek sneue types á la Landis en Hamilton en geef die een baantje. Houdt ze van de straat hè.

Regel 2: Betaal ze goed. Ik heb voor George ooit een Franse rondemiss gekocht, is ‘ie nu nog steeds mee getrouwd.

Regel 3: Dwing respect af, zie er uit als De Baas. Dus ga niet als een opgewarmd lijk met geverfd lang haar in een veredelde Wehkampgids staan druiloor!

Regel 4: Hou je vrouwen in bedwang. Geef ze een hobby, je creditcard desnoods, maar laat ze hun mond houden. Dit is gênant dude.

Regel 5: MTFU!

Duidelijk? Echt, de jeugd van tegenwoordig.

Zeg, iets anders. Hoe doen die renners van jullie het eigenlijk? Lekker aan het rondrijden nog met z’n achtienen? Al flink wat etappes gewonnen? De witte trui is al binnen zeker hè? Paar man in de top 10, podiumplaatsje? Ja, dacht ik wel. Goed bezig hoor. We zijn d’r weer bij en dat is pri-hi-ma! Nee, jullie komen er wel.

See ya!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

BedragLaatste berichten van Anne Spapens-Hamminga (alles zien)