Gisteravond werd in Utrecht een boek gepresenteerd dat de Nederlandse koersen over kassei- en grindwegen in de etalage zet. Wedstrijden voor de jeugd, de beloften en de profs, die overal in het land worden georganiseerd. Van de Omloop van de Braakman in Zeeuws-Vlaanderen tot de Slag om Norg in Drenthe.
Rocketboys maakte er een korte video bij met hulp van de stem van Joost Prinsen. ‘Wegen waarop eens per jaar een koers passeert voor slechts een handjevol publiek en waarvan je moet weten waar ze liggen, anders vind je ze niet’.
Vandaar nu dit boek.

‘Koersen over kasseien & kiezelstenen in Nederland’ ligt vanaf NU in de winkel. Voor de échte keikoppen is samen met Puncheur een speciale koerspet ontworpen die nu in een gelimiteerde oplage samen met een gesigneerd exemplaar van het boek verkrijgbaar is. Wie er snel bij is krijgt pet+boek samen en zonder extra verzendkosten voor slechts €37,50,- zo snel mogelijk thuisbezorgd. Ga daarvoor naar onze webshop op deze pagina.

216 pagina’s in kleur. Tekst: Martijn Sargentini, met gastbijdragen van Joost-Jan Kool, Bort Hartog en Nico Oudhof. Vormgeving: Anna-Gerdien Bruna.
Fotografie: Joris Knapen, Robert van Willigenburg en Henri Santing.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

BedragMartijn Sargentini