HET IS KOERS!

Vuelta 2019: de Grote Nabeschouwing van De Rode Lantaarn

Wat begon met een lekkend kinderzwembadje, eindigde vandaag in Madrid met welverdiende liters cava, bier, burgers en zelfs een succesvol huwelijksaanzoek. Het was het einde van drie heerlijke weken koers, en tevens van de laatste grote ronde van 2019. Wij hoopten op een volledig Nederlands podium, het werd het Sloveense duo Rokkie en Pokkie, maar lichtpuntjes waren er nochtans genoeg. De Sterrenwacht van Jetse Bol, de wederopstanding van Wilco C. Kelderman en zijn muze Martijn Tusveld, The Gizza en Lennard Hofstede, die als super-domestiques Rokkie de Sloveen naar de eindzege hielpen. Maar hét moment voor in de Hollandse Wielergeschiedenisboekjes kwam op het aller, allerlaatst. En verdomd als het niet waar is, het was alwéér een Vriend van de Show die het deed. ‘I have almost no words.’ – wat een nummer weer he, van onze Fabio Jakobsen.

Luister de podcast hier.

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Jonne Seriese en Tim de Gier en wordt mede mogelijk gemaakt door Scorito, Hetiskoers.nl en Dag en Nacht Media. De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een puike recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon. Én we hebben een mailadres: groetjes@derodelantaarnpodcast.nl.

Exit mobile version