Al jaren voorziet het onvolprezen Engelstalige wielerblog inrng.com ons van een actuele wielerkalender. Wij parasiteren daar graag op. Daarom bieden we je hierbij de wielerkalender voor het seizoen 2017 – alle credits voor inrng.com!

De wielerkalender is in het iCal-formaat. Dat is een kalenderbestand dat je op je telefoon/tablet of in een agendaprogramma als Outlook kunt bewaren. Zo kun je het bestand op je telefoon, tablet op PC zetten:

Abonneren en automatische updates krijgen: de aanbevolen methode om te abonneren is onderstaande iCal URL kopiëren.

https://calendar.google.com/calendar/ical/je11ffc8fofunre8ep350o6b5g%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

  • Gebruik je MacOS, kopieer dan de URL en open de Calendar app. Ga naar File, New Calendar Subscription… en plak de link. Da’s alles.
  • iPhone-/iPad-gebruikers tikken hier. Wacht op de pop-up-boodschap en kies Kopiëren. Ga naar Instellingen, kies daarna calendar > accounts > add account > other > add subscribed calendar en plak daar de URL.
  • Gebruik je Microsoft Outlook, kopieer dan de URL en ga naar Tools, Account Settings, Internet Calendars. Plak daar de URL om je te abonneren.

Bovenstaande methode (abonneren) werkt het beste omdat alle wijzigingen en updates automatisch naar je kalender worden overgezet.

Directe download: Als het bovenstaande niet werkt, kun je het iCal-bestand downloaden voor je telefoon, computer of andere apparaten op deze locatie:

google.com/calendar/ical/…/basic.ics

Met een rechterklik bewaar je het bestand; dit kun je importeren op je eigen apparaat. Let op: wijzigingen worden hierin niet automatisch doorgevoerd.

Liever gewoon een ouderwetse wielerkalender op je beeldscherm? Bezoek dan onze Wielerkalender 2017.