HET IS KOERS!

Zaterdag 7 september: HIK Biesbosch rit + BBQ

In 2017 was het een succes dus dat zal nu niet anders zijn. We gaan een rondje fietsen vanuit Made doorheen de Biesbosch. En nadien genieten we van een BBQ en de Vuelta op groot scherm. Dat alles voor twee tientjes (exclusief drank). Met betrekking tot de BBQ moet ik even kijken voor hoeveel mensen er plek is – wellicht voor iedereen – maar aanmelden kan alvast via bbq@hetiskoers.nl. Vermeld je naam en met hoeveel mensen je wilt komen.

Meefietsen kan altijd en is gratis! Aanmelden hoeft alleen voor de BBQ.

Datum: Zaterdag 7 september
Locatie: Café de Tijd in Made (Noord-Brabant)
Route: 70 kilometer (TCX / GPX)
Vertrek: 12:00
Aanvang BBQ: 15:00

Verboden voor haantjes ;-)
Zoals gewoonlijk hanteren we het samen uit / samen thuis principe. We fietsen voor de gezelligheid, niet om te winnen. Er is ook niets te winnen. Als er veel deelnemers zijn zullen we in groepen fietsen, deze groepen zullen zich vanzelf vormen in de aanloop naar de Biesbosch. Als we in één groep rijden, rijden we ongeveer 28 km/u gemiddeld. Grote gedeeltes van de tocht zijn autoluw maar het is en blijft de openbare weg. Houd je ten alle tijden aan de verkeersregels en fatsoensnormen. Helm is verplicht. Het is Koers is niet aansprakelijk voor schade aan mens en materieel, deelname is op eigen risico.

Deelname aan de Biesbosch-rit is gratis. Neem wel een euro mee voor het pondje! Deelname aan de BBQ kost €20 euro (exclusief drank). Aanmelden voor de BBQ kan via bbq@hetiskoers.nl, afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen kan het zijn dat ik moet loten, schrijf je daarom het liefst in per groepje als je met meerdere mensen komt!

Parkeren kan bij Café de Tijd achter, daar is een grote parkeerplaats. Er is geen douchegelegenheid, maar we zitten buiten dus Spaans douchen (deodorant) is voldoende ;-) Bij slecht weer kan het zijn dat we de boel afgelasten! De BBQ-ers krijgen daar bericht van, voor de fietsers: houd ons in de gaten via facebook en / of twitter.

Overnachten: Het is op een zaterdag en Het is Koers! blijft slapen in Made. We maken er dus een uitgebreide borrel van ;-) Rondom Made zijn genoeg campings, hotels en B&B’s te vinden voor ieder budget. Als je daar interesse in hebt laat het even weten, dan kunnen we je helpen met tips.

Exit mobile version