Cervuelta

Cervuelta is ontwikkeld door de Utrechtse brouwerij de Leckere in samenwerking met Het is Koers! om te vieren dat de Vuelta a España in 2020 van start zou gaan in Nederland. Met de huidige Corona-crisis staat ook de “Gran Salida” op losse schroeven, maarbalenciaga sinners hoodie vans sandals australia věšák na klíče domeček rasoio anti irritazione اساور مونت بلانك الاصليه amazon die beste wasserpistole der welt black stetson hat balenciaga sinners hoodie black stetson hat quest salomon ASU Jerseys stetson straw cowboy hats stetson straw cowboy hats manico basso 5 corde amazon black stetson hat gelukkig zat het bier al in de lagertanks. Dus in plaats van een feestelijke lancering gooien we het zo in de verkoop. Laat het u smaken!

Cervuelta is een fris blond zomerbier van 4.8% en door de toevoeging van citrusvruchten en fruitige hop krijgt het een Spaans tintje. De burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, bedacht de typering “Sangri-Ale”!

Cervuelta is beschikbaar voor consument, retail en horeca. Voor informatie kunt u contact opnemen met brouwerij De Leckere.

Een Cervuelta x Het is Koers! pakket is te bestellen in de Leckere Webshop!