De finish van The Ride in Valkenburg ligt al weer enige tijd achter ons. Wat rest zijn de herinneringen van alle deelnemers en de geschreven dagverslagen van Gert-Jaap Hoekman. Nu is er echter ook de podcast van Pedaleurs.

Robbert nam mede Pedaleur Maarten en oud-host Bastiaan Gaillard mee terug naar Bedoïn om hun verhalen te horen over epische beklimmingen, stuk gaan van de warmte, onderkoeld raken van regen, het camping-leven en het maken van nieuwe vrienden onderweg. En bovenal om duidelijk te maken waarom iedereen in zijn leven ooit eens The Ride zou moeten rijden.

Want The Ride… Wie heeft er nu nog nooit van gehoord. Een meerdaagse rittentocht die dit jaar startte in Bedoïn en 8 etappes later finishte in Valkenburg. Onderweg werden klinkende cols als de Mont Ventoux, Alpe d’Huez, Glandon, col d’Ornon, Ballon d’Alsace en Col du Rosier bedwongen. Werd er gefietst door de Alpen, Vogezen, Jura en Ardennen. Acht dagen lang alleen maar fietsen, napraten, slapen en weer opstappen. Living the

Het eerste deel van het drieluik over The Ride staat nu online in je favoriete podcast app en is tevens te vinden op ‘Vriend van de show’.

Wij danken Etxeondo voor de sponsoring en de kleding van de show.

Verder danken wij Canyon #fietsvandeshow, Komoot en de Yearlings voor hun heerlijke muzikale ondersteuning.

De Groute!

 

Robbert Flim
Laatste berichten van Robbert Flim (alles zien)