In mijn zoektocht om sneller te worden voor het NK Tijdrijden ga ik deze aflevering langs bij de hofleverancier van snelle kleding: Bioracer!
Bioracer maakt al jaren de snelste fietskleding op de markt (o.a. Tom Dumoulin en Tony Martin werden wereldkampioen in een Bioracer-snelpak) dus toen ik de vraag kreeg om langs te komen, heb ik alles laten vallen en ben ik direct op de trein gestapt.

Na je positie op de fiets is de kleding die je aantrekt de beste manier om snelheid te winnen. Een goed snelpak maakt je echt behoorlijk sneller. We bespraken de details daarover in de vorige update, maar geloof mij: een goede positie op de fiets en strakke kleding kunnen het verschil maken tussen gelost worden in de groepsrit of meedoen in de strijd voor de bordjessprint.

Een op maat gemaakt speedsuit dus, wel wat anders dan je doorsnee driedelig pak. Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? En wat levert het allemaal op? Je komt er achter in deze NK Update.

 

Meer van dit? Abonneer je dan op het kanaal, en volg mij op Strava of instagram!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

BedragDouwe Doorduin