De originele video die gepland stond loopt wat uit, dus heb ik deze week de tijd om eens te laten zien hoe het er voor staat met mijn fietsen van de show, en de show zelf. Waar zijn we mee bezig, en wat gaan we doen?

Allereerst. Die Canyon Speedmax van mij, die herken je bijna niet terug. Ik ben aan de slag gegaan met de adviezen die ik heb gekregen in de Aerohacks-aflevering en ik hoop dat al deze ‘marginal gains’ het verschil gaan maken op het NK.

Ook ben ik vanaf nu ambassadeur van Scope Cycling, en moet ik het echt even hebben over mijn battle met Brian Megens…

Door de heren van Het is Koers TV zijn Brian Megens en ik uitgedaagd tot een battle, en die gaan wij eind deze maand uitvechten! Brian Megens, bekend van zijn koffiezaak Fixed gear Coffee in Maastricht en Valkenburg is een ongenadig hardrijder met zo ongeveer hetzelfde doel als ik. Zo hard mogelijk fietsen op het NK Tijdrijden. Eind deze maand zoeken wij een vlak stukje Zuid-Limburg op, en gaan we kijken wie het snelst is. Ik ben heel benieuwd naar deze tweestrijd. De kans is aanwezig dat ik weer even met beide benen op de grond word gezet.

Dit en meer in de nieuwe update!
Enorm bedankt voor alle steun de afgelopen maanden. Abonneer je op het kanaal als je dat nog niet hebt gedaan, en kijk die video!

 

Meer NK update? volg mij dan op Instagram of strava.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

BedragDouwe Doorduin