Hetiskoers! is op zoek naar sponsors om zo onze activiteiten te kunnen uitbreiden. Naast de website organiseren we tal van evenementen en dit worden er ieder jaar meer. Hierbij kunnen we wel wat (financiële) hulp gebruiken!

Cijfers

HetisKoers! werd in 2013 meer dan 1 miljoen keer bezocht. U kunt onze recente statistieken opvragen via een mail aan bas@hetiskoers.nl.

Mogelijkheden

Het hoofdsponsorschap van HetisKoers! is voor 2014 bezet door Koga. Wij zijn hen daarvoor zeer dankbaar!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden:

Partnerschap: U krijgt een blok onder de kop partners aan de rechterzijde van de website. We vragen per jaar € 400,-. Dit blok mag dynamisch worden ingevuld. Het partnerschap opent de mogelijkheden tot bv. een eigen pagina op hetiskoers! met een bedrijfsprofiel, aanbiedingen of eigen content. Dit in overleg.

Evenement: U bent aanwezig op een van onze evenementen. Dit kan bv. middels een stand, uiterlijk vertoon (spandoek, vlaggen) of via het beschikbaar stellen van een goodiebag of prijzen. Afhankelijk van het soort evenement, het aantal deelnemers en uw invulling kunnen we hier afspraken over maken. Uiteraard krijgt u omtrent het evenement een vermelding op de website. Het is uiteraard ook mogelijk een evenement door ons te laten organiseren voor uw werknemers, klanten of partners. Een goed voorbeeld is onze wielerquiz, welke we o.a tijdens een diner, georganiseerd door Shimano, hebben gedaan.

U sponsort een periode, denk aan de voorjaarsklassiekers, één wedstrijd of bv. de Tour de France: Alle berichten omtrent die periode worden voorzien van een reclame-uiting van uw bedrijf. Dit kan zijn een banner, een dynamische advertentie of iets soortgelijks. In de 2 weken rondom de Ronde van Vlaanderen 2014 hebben we ruim 20.000 bezoekers. Een volle maand tijdens de Tour de France betekent ruim 100.000 bezoekers. U kunt deze bezoekers laten weten dat u het mede mogelijk maakt dat hetiskoers! het bezoeken waard is! Een periode kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld give-away’s, een prijsvraag of een ludieke actie. We baseren de prijs op basis van de statistieken van een voorafgaand jaar en rekenen (in overleg) 3 euro per 1000 bezoekers. Dit betekent bv. voor de aanstaande Tour de France een vraagprijs van 300 euro waarin (gezien de stijgende lijn van de bezoekersaantallen) ten minste 100.000 bezoekers uw reclame onder ogen krijgen.

Advertorial: U levert content aan en als wij deze geschikt achten voor publicatie komt het stuk op de website. Altijd voorzien van het bijschrift ‘Advertorial’. We zijn overigens uitermate streng op wat we onze lezers voorschotelen dus het is de minst makkelijke manier van adverteren. Prijs in overleg.

Een ander idee? Laat het ons weten op info@hetiskoers.nl