HetisKoers! bestaat bij de gratie van de schrijvers die met heel hun ziel en zaligheid van de koers houden. Een aantal van deze schrijvers werkt als zzp’er, bijvoorbeeld als tekstschrijver, journalist of spreker – of een combinatie van deze takken van sport. Omdat je voor zzp’ers nooit genoeg reclame kunt maken, biedt Het Is Koers zijn lezers de mogelijkheid rechtstreeks contact opnemen met deze ervaren rotten in het taalvak. Heb jij wel eens een tekst-, verhaal-, interview- of een praatklus? Deze mensen helpen je graag én goed

Tekstschrijven
Hulp nodig bij het schrijven van een brochure? Webteksten die het eigenlijk nét niet zijn? Of een serie productleaflets die wel een opfrisser kunnen gebruiken? Deze ervaren tekstschrijvers en redacteuren bieden je een helpende hand.

Ellen Brunninkhuis
Ellen BrunninkhuisRedacteur
Ellen schrijft. Artikelen, columns, blogs, brand stories of een andere vorm van tekst. Dat doet ze oa voor Pedala magazine, Bike & trekking magazine en Soigneur. Ook helpt ze merken met PR, communicatie en social media.
Dé Hogeweg
Dé HogewegRedacteur
Sfeerreportage, column, dagworkshop in de categorie sportschrijven/schrijven over sport en sportevenementen, hulp bij het schrijven van een (auto)biografie van een sporter, interviews.
Jos van Nierop
Jos van NieropRedacteur
Met een vaste baan en diverse vrijwillige en freelance-klussen heb ik voldoende te doen, maar voor iets bijzonders/leuks houd ik mij graag aanbevolen.
Interviews – redactie- social media – AD Rotterdams Dagblad – Hetiskoers.nl – Soigneur magazine
Marc Peeters
Marc PeetersRedacteur
Publiceerde eerder de boeken Ik Fiets Dus Ik Ben en Doorfietsen .

Heeft ervaring met schrijven van columns (o.a. voor de Fietsersbond), en met tekstredactie en eindredactie (o.a. voor tijdschrift De Wereldfietser). Een aantal korte verhalen van mijn hand is verschenen op Het Is Koers!

Vincent Cardinaal
Vincent CardinaalRedacteur
Laat zich met goesting inhuren voor de scherpst geschreven reportages, columns, interviews, etc. Karakter, een groot referentiekader en een zeer herkenbare stijl zijn de pijlers van dit schrijfbedrijf. Vast verbonden aan Nieuwe Revu, Humo en NRC Handelsblad

Journalistiek
Een sfeerreportage van een klantendag, een leuk en inspirerend interview met een van je beste klanten, een boeiend achtergrondverhaal of een goed doortimmerd opiniestuk – deze journalisten bijten zich er graag in vast.

Filip Osselaer
Filip OsselaerJournalist
Schrijft voor HetisKoers én onder andere Omega Pharma – VRT – Het Nieuwsblad – De Standaard – Sanoma – Radio 2 – UGent – Erfgoedcel – Syntra Opleidingen – Zalando – Siemens – Diesel Mode – Hugo Boss – AEG – Lannoo Uitgeverij – Soigneur
Jeanine Laudy
Jeanine LaudyJournalist
Artikelen en columns van Jeanine hebben gestaan in WielerRevue, Pedala Magazine, Grinta!, Wielersport, Feminin Magazine en Wielrenblad, natuurlijk op HetIsKoers.nl, maar ook in Notariaat Magazine en het kwartaalblad van Mensen met een Missie. Schreef eerder al een boek over het vrouwenwielrennen. Doet ook graag redactiewerk en tekstschrijven tussendoor.
Sander Slager
Sander SlagerJournalist
Reizen zit in mijn bloed, net als de liefde voor biken en hiken. Mijn reisreportages draaien om persoonlijke beleving, waarbij ik de lezer geen bloed, zweet of traan bespaar. De bestemming komt echt tot leven. Als zelfstandig journalist coördineer ik zes keer per jaar het KNWU-ledenmagazine Wielersport. Ook schrijf ik een groot deel van de artikelen (interviews, voorbeschouwingen, reportages) zelf. Daarnaast heb ik vaste rubrieken in tijdschrift Wieler Revue.

Grafisch werk
HetisKoers! maakt gebruik van beeldend werk om snel een verhaal te vertellen. Onze infographics van wielerwedstrijden zijn hier een sprekend voorbeeld van. Uiteraard kunnen we ook uw verhaal samenvatten in een informatieve afbeelding.

Activiteiten
Voor onze grote schare lezers organiseren we graag evenementen. Dit gaat van toertochten naar filmavonden tot aan het Nederlands Kampioenschap wielerquiz en alles wat daar tussen zit. Natuurlijk ten alle tijden gelieerd aan het wielrennen. We organiseren deze activiteiten ook in opdracht. We hebben onze wielerquiz bijvoorbeeld al eens gepresenteerd tijdens een teambuilding van SEG Racing, een perspresentatie van Shimano en gedurende een dealerweekend van Pearl Izumi. Naast de quiz kunnen we tal van activiteiten voor u organiseren.

Bas van Eijk
Bas van EijkProducent
Bas bedenkt en produceert evenementen voor HetisKoers! Van een multimediale wielerquiz toegesneden op uw evenement of organisatie naar een bierproeverij met een duidelijke link met wielrennen tot aan het fietsen van een Olifant.