In de eerste Tour-etappe zat Eenkhoorn meteen al mee in de kopgroep en ging zelfs een tijd aan de leiding in het berg- en puntenklassement. Hij houdt een heel mooi gevoel over aan dag 1: ‘Het is jammer dat er niet meer in zat, maar wie weet morgen!’ Interview met Han Kock (NOS)
make custom jerseys
custom baseball jerseys cheap
custom jerseys baseball
custom uniforms
custom hockey jerseys
custom volleyball jerseys
nba jersey customized
custom jerseys basketball
football jersey custom
china cheap jerseys custom
best custom jerseys
custom basketball jerseys
customize football jersey online
custom football jersey
customized baseball jerseys
custom jerseys
nba jersey customized
custom baseball jerseys
custom football
custom baseball jerseys
custom soccer jerseys
custom football jerseys
custom soccer uniforms
custom basketball uniforms
custom basketball jersey
custom football jersey
custom dodgers jersey
custom apparel
football jersey maker online
customized basketball
custom hockey jersey
custom jerseys near me
custom jerseys football
custom jerseys
custom jerseys nfl
nfl custom jersey
custom jerseys baseball
custom nfl jersey
custom design soccer jerseys online
cheap custom jerseys
customized baseball jerseys
In de kopgroep was plotseling onenigheid. “Lilian Calmejane vond het niet leuk en ik snapte het zelf ook niet, maar die Simon Guglielmi ging voor de Prijs voor de Strijdlust of zo”, verbaasde Eenkhoorn zich in een interview met WielerFlits.

Wat weten we over Eenkhoorn? Eerst maar eens even de weetjes: geboren op 8 februari 1997 (26 jaar) in Genemuiden, lengte 1.85 m en gewicht 70 kg. Sinds dit jaar fietst hij bij Lotto-Dstny na 5 jaar bij Jumbo-Visma. Eenkhoorn woont vlakbij Maastricht.

In 2022 werd hij Nederlands Kampioen bij het wegwielrennen. In de Amstel Gold Race op 16 april van dit jaar werd hij al 18e. Begin maart vroeg hij zijn vriendin Manon ten huwelijk en ze zei ja.
En er was wat langer geleden een vreemd voorvalletje waar hij bij betrokken was. In december 2017 werd Eenkhoorn, samen met Antwan Tolhoek en Juan José Lobato, weggestuurd van het trainingskamp van Team LottoNL-Jumbo en voor onbepaalde tijd op non-actief gesteld, omdat zij buiten de ploeg om slaapmedicatie gebruikten of in bezit hadden. Er was iets met ‘raar lopen’ door de gangen van een hotel. Laten we dat maar gauw vergeten.

In 2020 maakte het team van Jumbo-Visma een longread over Eenkhoorn, met daarin zijn favoriete hobbies, games, tv programma’s (Boer zoekt Vrouw samen met Manon kijken), eten (havermout, broodje ei, carpaccio salade) en zelfs zijn guilty pleasure kwam daarin voorbij (paaseitjes van de Jumbo). Maar dat was toen en nu met de nieuwe ploeg zal er van alles anders zijn.

Wat zit er nog meer in deze renner tijdens zijn Tour-debuut? Wordt het een serie à la Taco van der Hoorn, die steevast meezat in de kopgroep? Etappe 2 naar San Sebastian inclusief de Jaizkibel met zijn 455 m en 8,1 km van 5,3 % is vast wat voor hem.
Aupa Pascal!

Dé Hogeweg
Laatste berichten van Dé Hogeweg (alles zien)