Na vier maanden harder trainen dan ik ooit heb gedaan, biertjes overslaan, kwark eten i.p.v. een zak chips opentrekken en over het algemeen gewoon leven als een prof is dit het moment van de waarheid. De gevreesde inspanningstest. Ben ik beter geworden? Of was alles voor niets?

In december heb ik aan het begin van mijn NK project een inspanningstest gedaan. Dit om mijn conditie te meten, en om te kijken of ik überhaupt in de buurt kon komen bij een top 10 plek op het NK tijdrijden. Het resultaat was niet bijster hoopgevend… Ik ben een goed getrainde wielrenner, maar heb nog een lange weg te gaan om een echte topsport prestatie neer te zetten. Daar was ik het natuurlijk absoluut niet mee eens dus heb ik alles op alles gezet om beter worden.

Nu is het tijd voor de waarheid. Kijk mijn lijdensweg hieronder!

 

Meer NK update? volg mij dan op instagram of strava


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!Of doneer! (*verantwoording)

Bedrag

Douwe Doorduin