Het zijn de weken van de Kemmelberg, de Westhoek, de Muur van Geraardsbergen – Jupilers en Stella’s en overuren draaiende frituren. Een paar weken lang is heel Vlaanderen afgezet voor de koers – en werken we koers na koers toe naar de hoogmis, volgende week zondag. Maar ook nu al valt er – naast de pils en de patatten – al ommeunig veel te genieten. Van Gent Wevelgem in Flanders Fields bijvoorbeeld – waar het spel al vóór de tv-uitzending op de wagen ging. Toen de stofwolken waren opgetrokken, werd het tóch gewoon een massasprint. Eerst bij de vrouwen, waar Kirsten WIld de zege pakte – en toen bij de Heren Elite, waar alles en iedereen opliep tegen een muur van 270 kilo Noors beton. Gratulerer, Alexander Kristoff!

Luister de aflevering hier via iTunes of Spotify.

Voorts kun je nog immer je van-harte-beterschapskaartjes sturen naar Vriend van de Show Martijn Tusveld en trekken we die karma-inspanning maar meteen door naar die arme Wilco C. Kelderman. Stuurt allen uw kaarten, boeken, tekeningen – het wordt gewaardeerd. Het adres:

Dag en Nacht Media
t.a.v. Martijn Tusveld / Wilco C. Kelderman
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

Deze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Willem Dudok, Tim de Gier en Jonne Seriese – en wordt mede mogelijk gemaakt door Hetiskoers.nl. Jonne doet ook de productie namens Dag en Nacht Media en de titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Abonneren op de Rode Lantaarn kan bijvoorbeeld via iTunes – waar je ook – wel doen hoor! – een recensie kunt achterlaten.

Reageren op deze podcast?

Mail naar post@derodelantaarnpodcast.nl. Je vindt ons ook op Twitter: @timdegier & @willemdudok & @t0ngarcon.