De Rode Lantaarn, etappe 21: Greipel wint op de Champs-Élysées

By |zondag 24 juli 2016|

De klassieke slotrit verliep zoals altijd: geletruidrager Froome die champagne dronk op de fiets; plus een aanvalletje hier, valpartijtje daar op de Champs-Élysées. En een joekel van een eindsprint, waarmee André Greipel alsnog zijn traditionele etappe pakte. Glückwünsch, Herr Gorrilla!

In de slotetappe van De Rode Lantaarn bespreken we de winnaars en verliezers van deze Tour, en reiken we de Rode Lantaarn Wisselbokaal uit aan de allersympathiekste Nederlander uit de Tour: Stef ’Cement’ Clement.

De Rode Lantaarn is onze dagelijkse wielerpodcast vol na- en voorbeschouwing op de Tour, gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier. We maakten dagelijks een nieuwe aflevering: hier vind je ze allemaal.

Als je ook in de toekomst geen Rode Lantaarn wilt missen, kun je je abonneren via iTunes, Soundcloud, Stitcher, Overcast, Pocket Casts of TuneIn. De Rode Lantaarn zit ook op Facebook.

Etappe 21 – onze allerlaatste deze Tour – beluister je hier:

Speciale dank aan Johnny Wonder en Bas en Léon van HetisKoers.nl voor de productionele ondersteuning, aan de Swing Ninja’s voor het liedje dat wij als themasong gebruiken en – uiteráárd – aan alle luisteraars.

Au Revoir!

Related Post

Geef een reactie