Of het het Deense wielrennen toekomst heeft? Selvfølgelig statsminister! Michael Valgren Andersen zegevierde op op het parcours van de Amstel Gold Race, met dank aan het werk van zijn teammaat en landgenoot Jakob Fuglsang. En een beetje aan Sagan en Valverde, die al loerend naar elkaar van het podium kukelden. Tim en Willem bespreken de koers en zijn lyrisch over Oscar Riesebeek, kritisch op de koffie-verslaving van het peloton en voelen zich lichtelijk in de kuif gepikt door alle kritiek op Boulders’ favourite son Taylor Phinney. Dúde! Plus: een leestip en een kijktip, want eclectische mediaconsumenten zullen we altijd blijven. Lyt til dig selv, vrienden!

Luister de aflevering hier.

De Rode Lantaarn wordt mogelijk gemaakt door en Hetiskoers.nl en Shimano Benelux, gepresenteerd door Willem Dudok en Tim de Gier – en geproduceerd door Jonne Seriese van Dag en Nacht Media.

De titelmuziek is van de Swing Ninja’s. Reageren op deze podcast? Je vindt ons op Twitter: @timdegier@willemdudok@dagennachtmedia. Deelnemen aan de Rode Lantaarn Voorspelbokaal? Like ons op Facebook.

De Rode Lantaarn op iTunes (om je te abonneren en een recensie achter te laten)
De RSS-feed van De Rode Lantaarn
De Rode Lantaarn op Facebook