Een van de heren achter Het is Koers! werkt momenteel als vrijwilliger in een oude brouwerij (niet meer actief als brouwerij) en nodigt iedereen uit om in het weekend van Gent – Wevelgem (25/26 maart 2023) daar te vertoeven. Op zaterdag kunt u deelnemen aan de toertocht van Gent – Wevelgem, zelf fietsen in die contreien of de streek ontdekken. Brouwerij Feys ligt op fietsafstand van de trappisten van Westvleteren of diverse Eerste-Wereldoorlog-bezienswaardigheden!

Wij verzorgen zaterdag en zondag een BBQ en biertjes uit de streek. Op zaterdag zullen we in de feestzaal muzikaal amusement regelen en zondag is er de koers die langs brouwerij Feys passeert en wordt vertoond op groot scherm.

Overnachten kan in uw camper, tent of binnen in de brouwzaal (onverwarmd, zelf slaapspullen meenemen).

Locatie: Brouwerij Feys, Bergenstraat 4 te Alveringem.

U kunt hier verblijven van vrijdag 24 maart tot maandag 27 maart. Vanzelfsprekend kiest u zelf voor uw aankomst- en vertrekmoment. Let wel dat vertrekken op zondag tijdens de koers iets lastiger zal zijn. De doorkomst wordt verwacht rond 14u00 en de straat zal ergens wel afgesloten worden.

Kosten: het overnachten via Het is Koers! is gratis. Voor de BBQ rekenen we 10 euro p.p. en de biertjes zijn per stuk tegen kostprijs + statiegeld (afgerond naar boven). Vanzelfsprekend is het zonder (veel) winstoogmerk. Het staat u wel vrij om voor uw vertrek een fooi achter te laten die ten goede komt aan Het is Koers! én het project Brouwerij Feys!

Aanmelden of extra informatie? Mail Bas.

Bas Van Eijk
Laatste berichten van Bas Van Eijk (alles zien)